blog

Apa Modul SAP - Dhaftar Modul ERP SAP
26 Mar 2018

Apa Modul SAP? Dhaftar Modul ERP SAP

/
Posted By

Analisis Sistem lan Pengembangan Program, ing wektu ora dikenal minangka SAP wis ngembangake modhèl SAP anyar sing diprodhuksi kanggo nglindhungi bagean bisnis sing mlaku saka kegiatan manajemen, sumber daya manusia, pembukuan keuangan lan penjualan liyane saka liyane.

SAP wis njabat ing saindhenging para ahli saengga minangka sertifikasi SAP ngelola Enterprise Resource Planning, sing dadi basis kanggo perusahaan gedhe lan organisasi tingkat perusahaan kanggo ngapresiasi tenaga kerja.

Ing macem-macem Modul SAP diakses duwe panggonan karo ERP sing mbisakake bagean khusus asosiasi kanggo kerja sama kanthi terikat bebarengan panggung menyang tujuan penting. Sadurunge, panata aset perusahaan wiwitane digunakake kanggo nangani persediaan. Mengko, macem-macem tata cara digawe babagan sing beda karo bagean bisnis. Dina iki, SAP minangka bagéyan sing dhasar saka wilayah IT lan dipigunakaké minangka bagéan saka saben jinis pamikiran sing gumantung saka manajemen informasi, nyatakaké lan nyusun lan nyusun proses kerja.

Kanthi efektif ningkatake sertifikat SAP ing salah siji saka kategori sing dipilih, sampeyan ora pengin nuntut posisi sing terhormat, dadi bisa ngatasi prodhuk lan narik prospek kerja sing luwih apik ing industri sing didadike.

Apa Modul SAP lan Cara SAP modul bisa?

The Modul ERP SAP diisolasi menyang klasifikasi sing beda ing cahya saka macem-macem aplikasi mekanis. Padha dipisahake tinimbang merek gedhene sing nggunakake lan organisasi cilik duweni kecenderungan kanggo ngulang sing padha kanggo aktivitas pinter.

Modul SAP dipisahake dadi modul Fungsional lan Teknis ing ngendi kabeh kelas ing ngisor kasebut nyatakake.

Modul-modul penting sing umum digunakke para ahli yaiku,

Dhaftar Modul ERP SAP

  1. AP Human Capital Management
  2. SAP Production Planning
  3. SAP Sales and Distribution
  4. SAP Ngontrol
  5. SAP Quality Management
  6. SAP Project Systems
  7. Manajemen Rantai Pasokan SAP
  8. SAP Materials Management
  9. SAP Plant Maintenance
  10. SAP Financial Planning

 

1. SAP Human Capital Management

SAP Human Capital digawe kanggo divisi manajemen HR sing nyedhiyakake para ahli kanthi efektif ngawasi eksekusi wakil, menehi rekomendasi ujian, netepake efektifitas lan nangani advancements. Kerangka kasebut bisa uga digunakake kanggo proses keuangan, pekerja onboarding lan nggawe stream usaha kanggo streamline formulir regardless saka carane ageng wakil kalebu perusahaan.

2. SAP Production Planning

Modul penting ing dhaptar, SAP Production Planning mbisakake pengawas kanggo ngawasi tugas rutin, sales design, latihan iklan, ngawasi biaya, inventarisasi material lan sumber daya sing gampang diakses kanthi cara kaya kanggo asil sing paling abot. Modul nyusun ulang pengaturan lan ngatur, menehi perspektif unggul spekulasi kanggo nggawe lan nggunakake sumber daya sing diprodhuksi kanggo ngrampungake tujuane.

3. SAP Sales and Distribution

SAP Sales and Distribution minangka modul kritis kanggo saben industri sing nangani klien kanthi lugas. Modul iki bisa digunakake kanggo nyuwun statement, nggawe kutipan, proposal, kalebu utawa ngowahi solicitations antarane akeh latihan beda. Ing titik nalika pakar ngamanake sertifikasi SAP ing salah sawijining modul kritis iki, bisa entuk pendhudhukan ing kantor individu. Modul kasebut uga ningkatake pengiriman, transportasi, goleki input, tagihan lan manajemen kredit.

4. SAP Ngontrol

Ditrapake kanggo perusahaan karo njaluk prasyarat, SAP Ngontrol modul nyedhiyakake pemimpin kanthi njelasake kegiatan bisnis lan saben bidang keahliane. Modul ndadekake gampang kanggo ngawasi biaya, usaha lan biaya trek. Ngontrol dadi babagan kerangka sing digabungake menehi biaya kanggo biaya layar, entuk manfaat lan panjaluk interior kanggo entuk pilihan ing pilihan cepet.

5. SAP Quality Management

Saben perusahaan dibutuhake kanggo njaga kualitas paling dhuwur. Ing Manajemen kualitas SAP modul mbisakake wong-wong mau supaya bisa ngorganisir kualitas sing paling apik ing saben item. Nggawe saka nggawe, nyusun lan diselidiki kanggo dodolan lan ngamatake kualitas, kabeh wis disampekno ing antarmuka sing digawa bebarengan. Cek kualitas normal lan disentangles manajemen review kanggo njamin kualitas paling apik tanpa alesan jumlah barang sing dikirim ing wektu jadwal.

6 .SAP Project Systems

SAP Project Systems punika modul ingkang dipunlestanteni kangge mbiyantu klompok utawi asosiasi kanthi ngrancang proyek kanthi cara ingkang dipunatur. Kanthi nggunakake modul kasebut, para spesialis bisa miwiti saka kepenginan nyusun, nyusul lan nggawe laporan cathetan. Ing titik nalika modul dijupuk sawise èfèktif, tambahan survey biaya project, komponen kalebu lan sumber daya sing dibutuhake kanggo èfèktif proyek sing ngajokaken.

7. Manajemen Rantai Pasokan SAP

Modul kritis liya ing dhaptar, Manajemen SAP financial supply chain ngatur manajemen kredit lan efektif nangani karo kebutuhan finansial perusahaan kanthi cukup headroom. Modul iki digunakake kanggo ngawasi dhuwit, negara likuiditas, bandha lan salajengipun antisipasi bebaya sing ditindakake kanthi usaha. Luwih, menyang siklus hidup chain pangsa pasar, bisa uga dimanfaatake kanggo ngawasi debat, angsuran lan dadi minangka panggung kanggo layar akumulasi kanggo item sing kasedhiya ing antarane dina lan umur tartamtu.

8. SAP Materials Management

iki SAP modul ngatur kabeh sing dianggep karo manajemen bahan kalebu nggayuh material penting, nyimpen persediaan, netepake persediaan, ngawasi kualitas dagangan sing diwenehake dening penjual, menehi rating lan konfirmasi solicitations sing dikirim dening pedagang. Modul kasebut uga bisa dimanfaatake kanggo ngawasi prasyarat statutori.

9. SAP Plant Maintenance

Kanggo perusahaan sing wis mbobot tetanduran, SAP Plant Maintenance modul mbisakake wong-wong mau kanggo ngontrol macem-macem bagean tetep persiyapan modern. Rangka kerja sing digawa-gawa nyengkuyung para spesialis kanggo ngrancang dhukungan, rusak, langkah-langkah pencegahan lan sistem prescient kanggo njamin kreasi sing konsisten.

Nalika iku modul SAP nyata sing kudu ngerti, a SAP sertifikasi dipisahake saka aplikasi modhèrn lan panaturan finansial bisa uga ditampa ing modhèl teknis sing khusus kanggo organisasi tartamtu. Modul sing paling umum digabungake yaiku Netweaver, ABAP, SAP Basis, BIW, SAP HANA, lan XI. Kanthi consolidating paling apik modul-modul kasebut, sawijining asosiasi bisa sacara efektif nangani sumber daya lan tetep maju ing kahanan sing fokus.

10. SAP Financial Planning

SAP Financial Planning wis dirancang kanggo mbungkus prosedur manajemen finansial lan kanggo entuk kabeh asosiasi kanthi cara kerja bebarengan. Persiyapan ndadékaké straightforwardness lan mbisakake finansial nggawe garis kanggo ngetrapake kuwalitas, ngurangi biaya nalika bisa dipikir lan dilakoni ing pilihan sing sinau. Modul adaptable lan adaptable bisa dimanfaatake dening asosiasi saben jinis, ngewangi wong nyatakake tanggal kasebut.

 

Dhaftar Mlebu kanggo kunci SAP Modul Dhaptar:

  • sap modul dhaptarpdf
  • ngerti moduldikarepake
  • sampeyan ngertiTechnicalmodul
  • sampeyan ngertierpmodulpdf
  • ngerti modulppt
  • sampeyan ngertitechno functionalmodul
  • sampeyan ngertietc.modul
  • wonten pintenmodulinsampeyan ngerti

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!