blog

10 Resons kanggo njaluk Scrum Master Certification
28 Mar 2018

10 Alasan kanggo njaluk Scrum Master Certification

/
Posted By

Keuntungan saka Scrum Master Certification

Scrum minangka kerangka langsung sing ngetrapake kerja tim, korespondensi lan kacepetan kanthi cepet ngliwati proyek rumit. Iku mbisakake grup kanggo ngurutake dhewe lan muter metu dandan kanthi cepet, sesuai karo prinsip-prinsip agile.

Iku metodologi penting sing digunakaké ing ndonya dening UKM lan multinasional; organisasi kaya Spotify, Microsoft lan Ericsson nggunakke Scrum. Apapun saka apa sampeyan anyar kanggo Scrum, utawa saiki dadi ahli tangkas, ing kene ana kaluwihan 10 saka sertifikasi Scrum Master:

  • Njupuk basis kuat saka scrum learning
  • Ngganti sikap sampeyan
  • Sampeyan bakal tetep penting lan atraktif
  • Sertifikat Scrum Master ngasilake asosiasi sampeyan
  • Pengaruh asosiasi sampeyan kanggo ngukur metodologi Agile
  • Luwih becik karo kanca-kanca sampeyan
  • Nduduhake pusat informasi Scrum kanggo kanca-kanca
  • Nggabungake klompok pakar scrum
  • Menang proyek karo buruh qualified
  • A lambang ngormati

Penyelidikan babagan luwih saka proyèk 5,400 IT manggihake rencana pamrentelan sing paling akeh sing kerep duwe 45% ing panyawange tugas. Kanthi ngowahi pakar ing Scrum, sampeyan bakal tetep adoh saka shortfalls iki lan nambah dijupuk saka rampung proyek Panjenengan efektif lan ing wektu.

Proses Produk - Scrum Master

Kursus lan sertifikat Master Scrum bisa diakses, nanging kanggo sawetara, kaluwihan ora langsung cetha. Sambungake kanggo nggoleki kaluwihan saka Sertifikasi scrum master.

1. Njupuk informasi utama saka Scrum

Ing kasempatan sing wis ora ngalami Scrum, nglakoni sertifikasi kasebut bakal nuduhake sampeyan kemampuan kanggo ngajokake kasil. Ing kasempatan sing asosiasi sampeyan wis diwiwiti nglakokaké metodologi Scrum lan kudu ngukur, ngupaya sertifikat Scrum Master bakal mbangun basis informasi sampeyan.

Efektif nemu karo Scrum? Mupangatake sertifikat Scrum Master bakal ngisi bolongan sing ana ing informasi Scrum. Kabeh iku dianggep, sampeyan kudu mikir saben bagean Scrum kanggo lulus ujian sertifikasi.

2. Ngganti mentality sampeyan

Scrum iku sawijining metodologi sing cepet lan migunani supaya sampeyan bisa ngalami mentalitas sing cepet. Elemen sing paling penting saka pendekatan kendali sing kendel lan menehi rasa bungah yaiku klompok kanthi mentalitas sing cepet.

Nyiapake lan sertifikat bakal nambah sikap iki kanggo sampeyan lan pasangan sampeyan. Minangka klompok sampeyan bakal duwe kapasitas kanggo mikir ing dalan agile, mecah contradictions kurang, lampiran klompok luwih apik lan proyèk luwih akeh.

3. Sampeyan bakal tetep penting lan atraktif

Sertifikasi minangka cara sing apik kanggo ngiklanake diri karo panggedhe lan nduduhake mitra lan direktur sing bener ngerti babagan lapangan.

Sertifikat Scrum Master bakal tuwuh bukaan bokep panjenengan liwat asosiasi apa wae sing migunakake praktik tangkas. Sertifikat uga nuduhaké manawa sampeyan nduweni sikap tangkas lan kasebar saka Learning Agile, sing cocog karo saben asosiasi utawa industri sing nggunakake praktik-praktik kasebut.

4. Sertifikat Scrum Master ngasilake asosiasi sampeyan

Mupangatake metodhe liya minangka pilihan gigantic kanggo bisnis apa wae amarga pengaruh kabeh asosiasi: wong, proses, klien lan manajemen.

Bebarengan karo garis kasebut, penting banget kanggo kabeh pihak sing bisa ngatasi sawetara kaluwihan asli lan substansial kanthi cepet. Kanthi rencana ngethak lan ora bisa dilalekake, kelompok-kelompok pamrih sing kendel, Scrum pancen madhep ing bab iki.

Ing kasus apa wae, anané learning scrum ora bisa ngasilake kasil sing bisa ditindakake dening manajemen. Tanpa sertifikat lan pembelajaran penting tambah liwat prosedur sertifikasi, sampeyan bisa uga ora bisa nyawang jendhela penting kanggo njaluk Scrum saka lemah ing lingkungan asosiasi sampeyan.

5. Pengaruh asosiasi sampeyan kanggo ngukur metodologi Agile

Manajemen bakal ngrumangsani sumber daya sing luwih apik dadi metodologi Scrum yen ana sing nyedhiyakake ahli-ahli sing kaya mangkene saiki. Sertifikat Scrum Master nduduhake manawa sampeyan wis nyiapake metodologi Scrum.

6. Luwih becik karo kanca-kanca sampeyan

Sertifikat Scrum Master bakal duwe asil sing bermanfaat babagan nggarap rekan sampeyan. Sing dikonfirmasi karo wong-wong sing bisa digunakake lan bebarengan, sampeyan bakal nggawe lan nguatake kosakata lan pangerten dasar saka materi scrum menyang bisnis khusus sampeyan.

Aja ngerteni manawa sampeyan ora njupuk kursus Scrum sing padha karo kanca-kancamu, senadyan kabeh sampeyan bakal entuk keuntungan. Saben pendhidhik Scrum bakal ngganti gaya instruksi lan apa sing awakmu bakal beda-beda. Sampeyan bisa uga wis konsentrasi ing macem-macem bagian saka Scrum.

Ing pungkasan, sampeyan bakal nduweni kapasitas kanggo ngetungake pemahaman kanggo pemahaman sing luwih akeh owah saka Scrum lan metodologi sing cepet.

7. Nduduhake pusat informasi Scrum kanggo kanca-kanca

Scrum Master Certification nduduhake rekan-rekanmu yen sampeyan wis nandur modal, nganggep Scrum lan sinau nglamar ing asosiasi sampeyan.

Ora ana alesan sing kuat kanggo njagongake kanca-kanca sing pengin ngerti sampeyan ngerti - sampeyan duwe sertifikat kanggo nduduhake.

8. Nggabungake klompok pakar scrum

Nguripake menyang Master Scrum sing mesthine lan sampeyan bakal gabung karo klompok ahli Scrum sing dipikirake fokus ing owah-owahan sing tetep lan lincah.

Scrum.org nyorot sistem profesional lan pelatih Scrum ing seluruh dunia. Klompok dinamis iki isi minangka perpustakaan informasi, pendekatan kanggo nemokake kesempatan lan panggonan golek (lan menehi) arah.

9. Menang proyek karo buruh qualified

Menawa sampeyan gelem ngrampungake proyek, klompok Scrum Masters sing tegese minangka ganjaran gedhe banget. Klien potensial sampeyan bakal ngira perkiraan grup sing bisa kerja sama lan aplikasi Scrum kanthi cara sing kuat.

10. A lambang ngormati

Sertifikasi minangka simbol babar pisan sing kudu dipanggul kanthi gumunggung. Tambahan, ing kasus sampeyan ngatur, njupuk wakil sing disiapake lan ditegesake mbuktekaken usaha lan rasa tugas babagan pembelajaran. Sampeyan bakal entuk staff sing luwih sinau cenderung kanggo aplikasi aptitudes anyar.

Minangka pepatah, "ing kasempatan yen sampeyan mikir nggoleki wong, nyiyapake lan ninggalke wong sing larang regane, njupuk stab ing kontrak ora, nyiapake lan tetep disimpen."

Wektu kanggo dadi Certified Scrum Master

dadi Profesional Scrum Master ing dina-dina 2 wae ing dalan cepet ing Inovatif Technology Solution. Sampeyan bakal nyiapake dobel kacepetan lan njagong ujian ing tengah persiapan - sampurna kanggo ahli lan kelompok sing butuh kemampuan Scrum cepet.

Dadi Master Scrum

ing Cukup 2 Dina
Saiki Dhaftar

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!