blog

scrum
6 Dec 2016

Scrum - DESAIN GRATIS SCALE

/
Posted By

Scrum - A SCALE GRATIS desain - Scrum Training

Microsoft nyepetake acara kasebut. Shu iku negara apprentices (20% change, Ha iku negara tengah (> 200% change) lan Ri iku kondisi panguwasa (> 400% pangowahan lan wektu kanggo ngiklanake). Hukum Moore.

Hukum Moore

Hukum Moore wigati kanggo mangerteni apa Scrum digawe lan ngapa timbangan. Sejatine, ing 1965, suporter utama Intel Gordon Moore nonton sing jumlah transistor ing chip sing bisa diarani kaya clockwork. Sing wis tumuju luwih saka seket taun. Jeksa Agung bisa ngetokake yen prodhuk dandan ora nduweni pangembangan eksponensial, tinimbang tuwuh banget. Ing 1993, nalika Scrum digawe, aku kepengin dadi klub papan pangurus Object Management Group babagan masalah kasebut. Kita samesthine kanggo njaluk program kanthi bendhelan nambahi eksponensial. Spesialis peralatan lan pemrograman ing dewan biyasa nggawe iki lan aku nulis sawetara makalah babagan iki, kayata "Munculake Arsitektur Object Business" lan "Kenapa Aku Suka OMG."

Apa sing Ditliti ing Intel - Ora Ana Skala!

Ing Sidhang Umum Perangkat Lunak Construx 2016 Summit ing Seattle, aku ketemu pelopor Agile saka Intel sing ngembangake perancang 25,000 sing nglakoni Scrum. Transmisi transmiter ing chip kasebut wis ana ing DNA Intel amarga salah sijine panemu yaiku Moore's Law. Pionir Agile disebutake kanggo Intel sing nemokake "ora ana timbangan" lan sampeyan mbutuhake desain "SCALE FREE" kanggo ngurus masalah kasebut. Web minangka salah sawijining ilustrasi lan Scrum liya.

Carane Sampeyan Bisa Ngomong Nalika Scrum Sampeyan SCALE FREE

Nalika kita ndhistribusikake koran utama ing Pustaka Digital IEEE ing sawijining klompok sing disebarake sacara universal ing Amerika Utara lan Rusia, para komentator skolastik disebutake manawa akeh wong sing nunjukake untung sing luwih apik kanthi perbaikan proses nanging ora ana sing nyebarake kertas sing menehi adaptasi langsung. Ing Scrum Distributed: Manajemen Proyek Agile karo Tim Pembangunan Outsourced, kita nunjukake yen nambahi jumlah kelompok kanthi nambahake kelompok liyane ing Rusia kanggo ngasilake barang-barang perbaikan Amerika Serikat / Kanada sing ditindakake luwih saka akeh generasi donya.

Ing tengah-tengah sajarah kamajuan program, panemu adaptasi langsung iki mung dipamerake ing usaha Scrum. Kanggo ilustrasi liyane ndeleng Scrum lan CMMI Level 5: Potion Magic Code Warriors. Iku ing latar sing Scrum, nalika rampung jumbuh punika Scale FREE dening outline.

Akeh Rangka Kerangka Skaling ora SCALE FREE

Sampeyan bisa mangsuli manawa sampeyan minangka struktur panjajahan yaiku eksekusi sing ngancurake yen efisiensi ora ngrambah owah-owahan% 400 lan nalika sampeyan kalebu luwih akeh kelompok, untung ora munggah langsung. Sampeyan ora bakal entuk kelompok sampeyan SCALE FREE kajaba sampeyan paham Hukum Moore lan nyatakake ing program. Pikirane iki uga ditemokake ing njaba program kayata gratis.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!