blog

20 Mar 2017

Arsitektur SharePoint 2016: Apa sing anyar kanggo pangembang?

/
Posted By

Apa Anyar ing Sharepoint 2016

Sharepoint yaiku aplikasi elektronik sing nggabungake karo Microsoft Office. Propelled in 2001, Sharepoint utamané didol minangka sistem panyimpenan lan manajemen dokumen, ananging item kasebut banget bisa dikonfigurasi lan nggunakake kontras murah hati antarane afiliasi. Iku dinamis lan dijelasake kanggo nggoleki dokumen ing enggo bareng amplop. Proses pangolahan sing direkayasa menehi squares bangunan lan perbaikan aplikasi menehi pangerten saka struktur manajemen data SharePoint kanthi nganyarke para benefisiari acara. Unsur sing dikembangake minangka cache caching lan manajemen ganti konten. Ngleksanakke pendekatan manajemen data sing metu saka kothak kanggo ngatur siklus urip data.

Ana macem-macem versi Sharepoint sing duwe kapasitas khas:

Sharepoint Online minangka bagéan paling apik sing di rangkep ing Microsoft Office 365 sasi kanggo sasi utawa anggota tahunan, nanging bisa diduweni metu lan metu. Babagan iki diwatesi kanggo pangaturan pusat upaya sing terkoordinasi, hosting file, lan situasi manajemen dokumen lan isi, lan bakal dianyari kanthi konsisten.

Ing ngisor iki ana macem-macem alasan 4 ngapa asosiasi Pick SharePoint:

  • Iku kabisan lan unsur sing amba
  • Integrasi sugih lan dinamis karo Kantor 365
  • Microsoft nguciwakake kanthi cepet ing SharePoint's Future
  • Solusi sing Out-of-the-container kaya Bonzai Intranet mung nambah Intranet SharePoint sampeyan

Sharepoint 2016 wis digawe kanthi pendekatan pisanan lan maya sing serba guna, loro bab sing njupuk donya kanthi tempest.

Ana akeh unsur ing Sharepoint. Sebagean saka sing luwih penting ditemtokake ing ngisor.

Kinerja Enhanced - Smarter

  • Programmed nggawe Indexed Columns. Iku ngilangi beban kerja lan ora bisa dipirsani kanthi pinggiran tampilan 5000.
  • Model Cross breed Search sing ndhaftar dhaptar lan isi kanthi unedited saka Sharepoint Online lan On-preface
  • Watesan ukuran file sing bakal didhelikake adoh wis munggah saka 2GB menyang 10GB. Database bita darat kasebut diarani 2016 rendition.
  • Kalebu Paket- Pelanggan karo Sharepoint 2016 bakal weruh refresh disebut Fitur Paket teka pendekatan kanggo nggawa nganyari rampung kanggo Sharepoint ing Kantor 365 bali menyang On-Premises.
  • Varian 2016 saka piranti lunak iki wis nampilake unsur liyane, MinRole, kang mentransformasi ngirim, nambah eksekusi lan mutu tanpa mutu, lan ndadekna fleksibilitas pertanian. Nalika MinRole ngupayakake perbaikan bakal kurang rumit lan saben administrasi bakal dikodhe kanthi keras, iku mesthi dadi luwih gedhe tinimbang adaptasi sadurungé.
  • Sorot MinRole. Kanthi nggunakake piranti anyar ing Sharepoint Server 2016, pangurus farm Sharepoint bisa menehi ciri saben server ing topologi farm
  • SharePoint 2016 rampung kanthi basis codebase sing ora bisa dibedakake saka Office 365. Iku dianggep minangka paling mantep, ngalangi lan kabeh sekitar nyoba barang Microsoft sing wis saiki wis digunakake dening mayuta-yuta sadurunge. Miturut Microsoft, codebase sing padha kudu digunakke kanggo rendition SharePoint mangsa sing bakal teka.

Gampang mangertos - Prasaja

  • Varian Sharepoint paling anyar ngiringi antarmuka sentuh sing ditampung. Iki nambah pengalaman nggunakake liwat ponsel utawa tablet.
  • Penambahan UI lan aplikasi nguripake lan bakal nggawe njajahi salah siji SharePoint 2016 utawa Kantor 365 kabeh sing luwih gampang.
  • Microsoft Flow- Workflows Sharepoint isih urip lan padhet. Kabutuhan dina iki tetep ajeg luwih gedhé, lan bakal njupuk luwih saka mung SharePoint lan Aliran anyar kanggo ngurai iki.
  • SharePoint 2016's Sato OneDrive for Business nambahake fleksibilitas. Iki nggawe cara sing prasaja kanggo individu-individu sing kudu mindhah kanthi cepet menyang administrasi maya. Kanthi Sharepoint paling anyar, klien bisa ngalihake panggonan ing My Sites / OneDrive ing Sharepoint Online OneDrive for Business. Iki bakal menehi kabebasan kanggo nggunakke file-file saka sembarang wilayah.
  • Situs-situs Group- Situs SharePoint wis entuk refresh, lan uga bakal nggawe Kantor 365 Group. Cara liyane tambah apik, kaya nalika nggawe Kantor Grup, iku bakal menehi sampeyan Situs Tim dina sing saiki.
  • Saiki, klien uga mirsani ndeleng gambar lan rekaman kanthi ngirim artikel kasebut ing perpustakaan dokumen kanthi tandha siji.
  • Tinimbang mung replika, klien Microsoft Sharepoint paling anyar bisa mindhah dokumen utawa data saka OneDrive menyang SharePoint nalika mbuwang masalah-masalah kasebut.

Apik Keamanan - Aman

  • Iki menehi keamanan luwih gedhe kanggo end-klien lan administrator bebarengan karo implisit lan cloud related consistence. Iki nyedhiyakake kapasitas Rights Information Management (IRM) kanggo ngamanake data kanthi scrambling lan ngamanake data ing Sharepoint libraries with OneDrive for Business.
  • Ing SSL 3.0, safety helplessness wis ditemokake, sing bisa ngidini programmer kanggo njalin informasi kasebut. Kanggo counter counter, sawetara highlights Sharepoint paling anyar saiki ngilangake enkripsi asosiasi SSL 3.0 minangka masalah mesthi, lan ngitung enkripsi tartamtu (contone RC4) karo masalah sing dikawruhi.
  • Kanthi discharge SharePoint 2016 babak ing pojok, kapasitas lan tangguh kapasitas ing premi saka varian sing paling diantisipasi iki wis mesthi bisa ngatasi mayoritas pangurus IT kanggo ngatur manawa isi relokasi sabanjure.

Course by Innovative Technology Solutions

Nggoleki kapentingan kanggo ahli bakat, nyetir IT nyiapake supplier ITS wis ngarang kursus Certification Sharepoint kanggo piranti lunak ngembang. Iki lengkap kalebu kabeh bagean piranti lunak lan bakal understudies nangani masalah asli Sharepoint.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!