blog

2 Bisa 2017

Langkah Sabanjure kanggo SharePoint Karir: Manajemen & Pengembangan

/
Posted By

Langkah Sabanjure kanggo SharePoint Career

Kanthi cara iki, sampeyan duwe kawicaksanan SharePoint sing dirancang lan dirungokake kaya kucing cilik. Direksi ngrampungake sampeyan ing owah-owahan gedhe ing gaweyan sing terkoordinasi, lan tambahan kapasitas kanggo entuk informasi utomo saka ngendi wae. Sampeyan wis ngrambah apa sawetara wong bisa, congrats!

Sakbenere, pitakon khas bakal njupuk sawise ...

  • Apa antarmuka dianyari karo tampilan organisasi kita?
  • Apa kita bisa nggabungake iki karo piranti lunak liyane kita?
  • Apa prosedur bisa ditrapake kanthi goal sing ora mbutuhake minangka nyiyapake?
  • Fungsi iki apik banget kaya ngene, nanging bisa dadi ukuran sing luwih gedhe yen ...

Respon kanggo pitakonan iki kerep bisa uga ngliwati bagean adat saka administrator lan mbutuhake sampeyan nganggo ndhuwur desainer, ing sembarang acara kanggo sawetara wektu. Dadi yen bisa, terus ... sampeyan ora desainer.

Luwih becik kanggo perbaikan iku prosedur multistèda sing bisa katon kaya ditemtokake ing wiwitan, nanging cukup gampang kanggo pendekatan karo aturan sing becik lan nyiapake sing bener. Kanthi menang sampeyan Microsoft MCSD: sertifikat App Builder, sampeyan bisa nyetel dhewe kanggo nangani kerumitan sok-sok kuwatir saka dandan SharePoint. Minangka ganjaran, sampeyan uga mbangun sawetara keamanan bisnis sing penting. Kasunyatane sing bisa dianggep SharePoint Insinyur sing nemokake ora umum ing wektu iki!

Apik apa sampeyan nggarap sistem sing sepi utawa SharePoint farm, sampeyan tanpa mangu-mangu duwe jam ora bisa nyithak sumber daya kanggo ngrancang kawicaksanan server kanggo koordinasi kebutuhan asosiasi sampeyan. Dhatane struktur SP sing konsisten menehi posisi sing nguntungake nalika gedhe kesempatan gedhe kanggo pindhah menyang perbaikan. Sampeyan minangka saiki duwe pangerten ndhuwur kanggo ngisor carane SharePoint fungsi lan apa sing dikarepake kanggo organisasi sampeyan.

Paling wektu, ana kapasitas sing digabungake karo SharePoint sing ora mbutuhake kode apa wae. Iku bakal sampah kanggo mbangun tataran adat nalika daya kaya saiki ana ing SharePoint dhewe. Bebarengan karo garis kasebut, iku pamikiran sing pinter kanggo entuk kendala babagan struktur perbaikan sing menarik kanggo SharePoint, contone, akumulasi situs, aplikasi, entri, lapisan, lan cathetan. Sampeyan kudu uga nyinkronake dhewe karo piranti ganti SharePoint, Microsoft Office SharePoint Designer. Iku ndhukung macem-macem kustomisasi kalebu sing ora mbutuhake program kanggo nglakokké.

Sampeyan bisa ngembangake kawruh karo sawetara kelas instruksi SharePoint tartamtu. Kursus-kursus kasebut nuntun sampeyan ing jalur kanggo pindhah menyang kamajengan SharePoint kanthi njamin sampeyan nduweni tingkat pemahaman sing penting kanggo nyipta kode produktif lan sregep kanggo SharePoint:

  • Microsoft SharePoint Server 2013 70-331 kalebu dhasar lan panyiapan dhasar. Apamaneh, yen sampeyan saiki wis nyithak informasi iki kanthi cepet, sampeyan bisa nggoleki kanthi kakehan pangerten sing wis dikembangake sing mesthi wae kasebut.
  • Nalika sampeyan wis siap kanggo maju saka SharePoint Padawan menyang Jedi Master, mesthi bakal nggawa sampeyan Microsoft SharePoint Server 2013 70-332! Iku planning luar biasa kanggo ngaktualisasi lan ngenalake solusi khusus, kalebu administrasi jaringan bisnis kanggo nyambungake SharePoint karo sistem data liyane.

Minangka ganjaran, loro-lorone kursus kasebut nyedhiyakake sampeyan kanggo ujian Microsoft sing gegandhengan ing kasempatan sing sampeyan pengin nambah menyang MCSE: Prodhuk koleksi.

Langkah kasebut menyang MCSD: Sertifikasi App Builder kanggo njaluk MCSA: Aplikasi Web utawa MCSA: Universal Windows Platform cert. Sampeyan bisa milih salah siji, minangka loro sing cocok kanggo dandan SharePoint. Bener, mesthine bisa ngetutake loro.

Ana rong ujian sing kudu dilakoni Sertifikasi MCSA, lan sampeyan bakal mbutuhake akeh nyiyapake lan praktek tangan kanggo njupuk pangerten cekap ASP.NET or C # programming. Visual Studio ngijini sampeyan kanggo ngundhuh conto aplikasi SharePoint, lan Microsoft menehi panelusur sing nutupi macem-macem kahanan sing bisa dituduhake. Kanthi piranti instruktif iki, pangurus kaya sampeyan dhewe bisa ngasah kemampuanmu ing blinking mripat.

Sawise tegese rampung, sampeyan bisa ngrampungake App Builder cert kanthi mlebu ujian 2013 Core Solutions Developing Microsoft SharePoint Server. Ujian iki konsentrasi nggunakke solusi program lan ora ana kode kanggo ngapikake panyedhiya SharePoint kanthi kabutuhan asosiasi.

Jalan kanggo Sertifikasi App Builder bisa dadi pengalaman remeherating banget. Masalah sing sapisan katon dadi ora bisa ditanggepi saiki bisa ditemokake karo mung baris kode. Sampeyan bisa nganggo top engineer anyar kanthi seneng minangka keuntungan organisasi sampeyan njupuk mati!

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!