blog

ITIL Vs. Six Sigma
23 Jun 2017

Apa luwih apik Six sigma utawa Itil? Apa Bedane?

/
Posted By

Six Sigma Vs. ITIL

Saben industri administrasi kalebu teknologi informasi mbutuhake layanan sing dikirimake minangka kaliber dhuwur. Kanggo njamin kualitas manajemen administrasi, loro strategi sing digunakake kanthi wiyar - IT Infrastructure Library (ITIL) lan Six Sigma. Loro-lorone duwe kapentingan dhewe. Ing kasus apa wae, sapérangan organisasi sing bisa mbantu nggabungaké loro mau.

Iku bakal dadi pamikiran pinter kanggo para profesional TI kanggo ngerteni sertifikat ITIL sing bakal menehi pangerten babagan aplikasi ITIL kanggo nggabungake kaluwihané karo Six Sigma. Senadyan kasunyatan sing padha kontras, sing siji bab dhasar bab iku minangka penekanan marang kesetiaan konsumen. Menehi kita kasempatan kanggo ndeleng wong ing rinci kene.

Apa sing disebut ITIL lan Six Sigma?

ITIL minangka framework sing digunakake kanggo ningkatake lan nyedhiyakake layanan basis IT. Acara ITIL duweni pirang-pirang bagean. Administrasi nandhani manajemen owahan, manajemen masalah, manajemen pembuangan, manajemen episode lan konfigurasi Manajemen. Transportasi administrasi ngemot watesan manajemen, aksesibilitas, manajemen dhuwit, manajemen tingkat keuntungan lan manajemen progresi administrasi. Saben segmen iki nduweni sawetara teknik lan praktek sing bisa dirangkul utawa sacara eksklusif.

Six Sigma migunani banget ing njaba manajemen IT kanggo owah-owahan prosedur operasional. Pendekatan formal iki nandheske babagan formulir sing penting kanggo bisnis sampeyan, migunakake metodologi kanggo ningkatake tata cara lan hasil lan ngukur sifat ngasilake kanggo prosedur kasebut. Iku nyampur karo ide manajemen keuntungan IT lan menehi pinunjul kanggo dana investasi finansial. Prioritas lan kesetiaan konsumen yaiku bagean saka Six Sigma.

Bédané antara ITIL lan Six Sigma

Ing kahanan biasa, ITIL lan Six Sigma ora digunakke bebarengan ing pangertèn asli. Dadi sing bisa digunakake minangka bagéan saka campuran minangka tata laku gratis kanggo nambah bisnis menyang jurusan sing akèh.

Six Sigma minangka bagean paling gedhe ing cahya saka kalkulasi, rumus lan penyidikan ing formulir bisnis supaya bisa nambah. Iku konsentrat ing cara sing paling pinter kanggo ningkatake formulir, ITIL manggen luwih karo hipotesis lan aturan sing kudu ditemokake "apa" saka prosedur.

Deloken sisan :Sampel Pitakonan lan Jawaban kanggo ITIL Exam 2017

Techniques ITIL ngaktifake bisnis kanggo nemtokake apa kudu dilakoni kanggo nambah formulir. Senadyan apa sing bisa diarepake, Six Sigma mbisakake bisnis kanggo nemtokake alasan kanggo masalah utawa ing ngendi prosedur kasebut digawé kanthi ora adil. Ing wektu iku nemokake cara iki bisa diselesaikan. Iku ndadekake pendekatan kanggo ngetungake layanan unmistakably. Wiwit Six Sigma migunakake penyelidikan sing bisa diukur, becik kanggo nyoba nyiapake nganyarke ing premis nyoba kanggo mriksa manawa kaluwihan kasebut bisa ditrapake.

Nggabungake metodologi

Pancen, sanajan karo bebrayan iki, metodologi kasebut nalika gabung nggawa akeh titik-titik kapentingan. ITIL nemtokake apa kudu rampung ing organisasi ing kasus, ora carane. Mangkono, profesional IT ing organisasi kudu nemtokake prosedur stream lan nggawe arah kerja tartamtu. Kajaba iku, Sig Sigma menehi saran carane nemokake pembalap utama masalah lan carane bisa diselesaikan. Kanthi "apa" lan "carane" owah-owahan nilai mutusake, loro metodologi bebarengan nambahake manawa dhukungan IT lan conveyance.

Six Sigma bisa digunakake minangka bagéan saka owah-owahan tata cara organisasi saiki sing saiki nggunakake framework ITIL utawa mung relocating menyang. Ing kasunyatan kasebut ing tahap sing obah, organisasi bisa nggunakake metodologi ngobong bahaya, nemokake apa sing kudu dilakoni kanggo nggawe tata cara ITIL-apik lan sawise pemanfaatane kasus bisnis kanggo menehi gambaran carane bakal pindhah menyang ITIL-perfect state.

Minangka loro metodologi ITIL lan Six Sigma sing penting kanggo entuk bisnis, arep latihan ITIL bebarengan Six Sigma bakal nduduhake tambahan tambahan. Pakar dipercaya manawa iki nyedhiyakake sinau kanggo nemtokake Six Sigma kanggo menehi proses apik ITIL kang ana ing harmoni karo tujuan bisnis organisasi kasebut.

Deloken sisan: ITIL Certification Karir Karir

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!