blog

sosial-bookmarking-sites-list
3 Jul 2017

Dhaftar Situs Top Social Bookmarking 2017 kanggo SEO

Sampeyan pengin Mbangun High quality Social Bookmarking Backlinks High Quality. Iku angel banget kanggo nggoleki dhaftar Situs Social Bookmarking High PR 2017, Apa ora? Wis sampeyan tau nyoba nemokake dhaptar situs? Saiki ora perlu golek dhaptar amarga aku wis nggawe dhuwur PR daftar situs jejaring sosial 2017 kanggo sampeyan nang kene.

Njaluk daftar lengkap aja tindakake pandhuane situs web ing ITS Tech School. Aku uga arep menehi sampeyan proses kerja lan mbutuhake situs web tandha sosial. Sampeyan bisa nggawe backlinks kualitaskanthi ndhaptar ing kompilasi iki dhaptar situs tetenger 2017. Sampeyan uga kudu mriksa iki instan persetujuan cepet kanggo backlink cepet.

Apa Social Bookmarking?

Tetenger minangka teknik utawa pilihan sing disedhiyakake ing browser sing beda ing komputer pribadi kita, telpon pinter lan tablet kanggo nyimpen tautan situs tartamtu sing bisa digunakake luwih maju kanggo sinau utawa referensi ing mangsa ngarep. Kanthi cara iki Social Bookmarking nanging buku-buku kasebut online sing bisa disimpen ing situs web sing menehi katrangan sosial kanggo referensi. Fitur sing apik ing situs jejaring sosial kasebut yaiku anggota liyane situs web sing menehi tandha buku bisa ndeleng lan nuduhake pranala sing disimpen lan ngunjungi situs web tartamtu saka tetenger sing disimpen. Ana lalu lintas ageng ing situs-situs kedhaftar sosial lan supaya ana kemungkinan kanggo menehi lalu lintas langsung rujukan saka situs web iki.

Backlink kualitas faktor utama banget kanggo entuk peringkat apik kanggo tembung kunci ing mesin telusur kaya google. Ana sawetara hal sing penting sampeyan kudu ngerti nalika ngajokake URL situs web ing situs web tandha sosial:

  • Sampeyan kudu ngrampungake kabeh profil ing situs web tetenger sosial tartamtu. Mulai saka jeneng panganggo kanggo kabeh rincian sosial, sampeyan kudu ngrampungake saben kolom. Iku bakal menehi sampeyan luwih kredibilitas & tekan profil panulisan sosial sampeyan.
  • Aja spam daftar situs jejaring sosial kanthi ngubungake URL akeh saka situs sing padha. Uga tetenger situs web liya uga.
  • Upvote & kaya tandha-tandha liyane kanggo nggayuh sing padha.
  • Coba tulis katrangan unik nalika ngirim tetenger ing situs web sing beda.
  • Pilih kategori tengen & tulis situs web sampeyan ing kategori sing cocok.
  • Menehi tag sing bener sing gegandhengan karo artikel sampeyan.
  • Aja lali kanggo verifikasi kode captcha sing diwenehake ing situs web nalika menehi tandha.
  • Ngati-ati marang iklan spam. Sawetara situs jejaring sosial tetep ndhelikake pranala & popup sing nggawa sampeyan menyang kaca irrelevant & kaca web spam.
  • Kanggo indeksasi luwih cepet gunakake pranala ing ngisor iki.

Saiki kita wis ngoleksi situs web Bookmarking Sosial kanggo sampeyan lan nggawe daftar lengkap Gratis Dhuwur PR Aja Tindakake Situs Situs Social Bookmarking.

Dhaftar Situs Daftar Situs Sosial 2017

Sr. Ora.situsWulan
1http://www.stumbleupon.com/Jul-17
2https://www.reddit.com/Jul-17
3http://www.citeulike.org/Jul-17
4https://delicious.com/Jul-17
5http://www.pinterest.com/Jul-17
6https://www.tumblr.com/Jul-17
7https://www.diigo.com/Jul-17
8http://slashdot.org/Jul-17
9https://www.google.com/bookmarks/Jul-17
10http://www.newsvine.com/Jul-17
11http://digg.com/Jul-17
12http://www.bibsonomy.org/Jul-17
13http://tryengineeringnews.org/Jul-17
14http://www.folkd.com/Jul-17
15http://www.pearltrees.com/Jul-17
16http://independencescience.co/Jul-17
17http://www.hollywood2012.com/Jul-17
18http://wegokiev.com/Jul-17
19http://fossilafrica.com/Jul-17
20http://kbrabbitry.com/Jul-17
21http://www.bizsugar.com/Jul-17
22http://www.iesa.co/Jul-17
23http://www.fearsteve.com/Jul-17
24http://ihaan.org/Jul-17
25http://bosplus.org/Jul-17
26http://esa-2013.com/Jul-17
27http://immigrationlawpros.com/Jul-17
28http://speedycon.org/Jul-17
29http://utoms.org/Jul-17
30http://atlhtml5.net/Jul-17
31http://london8.net/Jul-17
32http://wirefan.com/Jul-17
33http://dictaf.net/Jul-17
34http://jofrati.net/Jul-17
35http://t3b-system.com/Jul-17
36http://gardicanin.netJul-17
37http://www.usefulenglish.netJul-17
38http://relevare.net/Jul-17
39http://todays1051.net/Jul-17
40http://temateater.net/Jul-17
41http://aixindashi.org/Jul-17
42http://gen-eff.net/Jul-17
43http://vtv10.com/Jul-17
44http://youmob.com/Jul-17
45http://tatvanstories.com/Jul-17
46http://gardicanin.net/Jul-17
47http://www.pixador.net/Jul-17
48http://atlasassistans.net/Jul-17
49http://www.usefulenglish.net/Jul-17
50http://www.addusastory.com/Jul-17
51https://dzone.comJul-17
52http://bjwhj.com/Jul-17
53http://url.org/Jul-17
54http://cocosislandsnews.infoJul-17
55http://www.jodohkita.info/Jul-17
56http://www.airpim.biz/Jul-17
57http://www.prbookmarks.com/Jul-17
58http://www.bookmark4you.com/Jul-17
59http://www.craftjuice.com/Jul-17
60http://www.linkr.hu/Jul-17
61http://www.acymca.net/Jul-17
62http://www.designfloat.com/Jul-17
63http://www.yemle.com/Jul-17
64http://www.zariaetan.com/Jul-17
65http://eugendorf.netJul-17
66http://www.openfaves.com/Jul-17
67http://www.sitejot.com/Jul-17
68http://www.tourdion.com/Jul-17
69http://www.postolia.com/Jul-17
70http://www.addthismark.com/Jul-17
71http://www.yoomark.com/Jul-17
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!