Mukund Srivastava

untitled
14 Dec 2017

Mukund Srivastava

Iku latihan apik karo lingkungan trainer lan learning sing apik banget. Iku gedhe kanggo ngerti carane organisasi bisa njero lan proses sing silih terkait. Menapa malih, Trainer sanget wigatos bilih piyambakipun njlentrehaken punapa-punapa kanthi sanget kaliyan conto-conto praktis ingkang ndadosaken kula mangertos samar-samar lan samangke kanthi gampang. Aku ora tau ngajak dadi pengalaman sing kaya mengkene, nanging aku arep nggawe liyane sertifikasi saka kene wae. Cheers lan kabeh sing paling apik kanggo kabeh.
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!