Tarun

acspike_male_user_icon
15 Dec 2017

Tarun

Aku wis nggawe foundation lan intermediate ITIL saka ITS tech sekolah ing sasi pungkasan dhewe. Aku ketemu Manager Sales Mr Sandeep lan trainer banget mbiyantu kanggo ngerti proses lengkap lan malah padha mbiyantu kanggo nggawa prospek ing mangsa karo calon. Aku matur nuwun marang loro mau lan ngupaya kerjasama sing padha sajrone kursus sabanjure karo ITSTECHSCHOOL
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!