blog

153078-OU5THS-852
20 Apr 2017

Sertifikasi Paling Senang kanggo Karir Virtualisasi

/
Posted By

Ideally, slip-ups ora bisa kelakon. Kaget, sing ora wigati, utamane ing dunyo jaringan. Ing kasus apa wae, nalika nggawe virtualisasi kanthi mish-mash umum, sampeyan kalebu lapisan keamanan! Virtualisasi ngidini sampeyan ngrancang kerangka kerja, kerangka kerja, peralatan, lan liyane kanggo nguji apa-apa sing kerep ora bisa ngetungake kerangka sing saiki utawa mundhut persiyapan anyar sing larang sing ora bisa ngendhaleni wektu sing dawa.

Kapasitas kanggo ngupayakake bab-bab anyar bakal ora mung ngamanake ketegasan saka kerangka panjenengan saiki, uga nambah kemampuanmu minangka organisasi. Kita bisa nerusake cukup suwe babagan carane virtualisasi sing luar biasa, nanging kita bakal ninggalake sing kanggo VMware.

Wektu kanggo njaluk Certified kanggo Virtualizationn Karir

Sertifikasi minangka potongan dhasar saka profesi bintang IT. Padha mbantu sampeyan miwiti nganggo kacang-kacangan lan bolongan lan luwih dhewe dadi spesialisasi, utamane karo perkembangan virtualisasi saiki. Nang endi wae, virtualisasi wis digunakake liwat lapangan IT, nggawe sertifikat sing gegandhengan banget dikenal.

Sertifikat sampeyan kudu menang kontingen beda karo tingkat pusat lan kompetensi.

Ora ana jumlah sertifikat virtualisasi sing metu ana, nanging bisa uga nambah kabar. Ukuran misteri babagan sertifikasi ilang tanpa wates nalika sampeyan duwe alternatif sing luwih cilik. Ayo item sing sampeyan gunakake (utawa kudu nggunakke) langsung milih lan sertifikat sertifikat. Punika bagean saka sertifikat paling apik kanggo nguber ing alam semesta sing paling apik saka virtualisasi.

VMware

Temenan, pionir industri ing sertifikat virtualisasi yaiku VMware. Ana sertifikasi bagian sing ditawakake dening kanca-kanca ing VMware, nanging pilihan utama kita (cukup cukup) yaiku sawetara pilihan sing paling penting.

Ing kasempatan ngirim sampeyan kudu nyedhiyakake sertifikasi tingkat VCP, diwiwiti karo VSphere 6 Foundations. Iki minangka sertifikat anyar sing luwih anyar kanggo VMware lan mesthi didegaké tanpa mengira wektu sampeyan bakal entuk kacepetan kanthi tujuwan lan sinau sampeyan kudu kanggo sertifikat VCP.

Virtualisasi Pusat Data (VCP6-DCV) sertifikasi nemu gelar apik kanggo menehi sampeyan informasi sing kudu dipokusake ing lapangan.

Uga, kita duwe mripat ing sertifikat adaptasi VMware 7 sing anyar ing layar. VMware ora menehi sertifikat Virtualisasi Pusat Data v7 sapunika, nanging kita antisipasi ningali kanthi cepet.

Whitefish

Network juggernaut Cisco nawakake macem-macem sertifikasi sing nggabungake lan gain dening aptitudes lan informasi virtualisasi.

* Wigati dicathet yen Cisco minangka saiki ngowahi akeh data ujian fokus, sawetara bakal mundur ing Juli 3, 2017.

Pusat Data Bersertifikat Cisco Certified Networking Associate (CCNA) adalah panggonan virtualisasi sing diwiwiti kanggo Cisco. Iki nglebokke sampeyan kanggo sertifikasi Spesialis lan Profesional, supaya mikir minangka tahap awal kanggo virtualisasi Cisco.

Sertifikasi Spesialis Cisco Unified Computing nyakup dasar-dasar Cisco Unified Computing System lan nguji kapasitas kanggo ngaktualisasi kondisi Pusat Data virtualisasi. Sertifikasi iki arep dadi cara kanggo dodo rauh. Sampeyan bakal ngilangi Juli 4, 2017, dadi hustle ing acara sing kudu entuk sertifikat iki! Ing kasempatan sing ora bisa nyithak sawijining iki sadurunge mundur, sertifikat Pusat Data CCNP minangka substitusi sing diwènèhaké.

Sertifikasi Data Cisco Certified Networking Professional (CCNP) kalebu papat ujian lan minangka brute. Ana pilihan ujian sing ngidini sampeyan milih cara sing paling apik kanggo sampeyan, kanggo gelar tartamtu.

Microsoft

Cara Microsoft kanggo menehi persetujuan karo virtualisasi gumantung marang organisasi kerjane, ngendi sampeyan bisa ngatasi jaringan, ngontrol server, utawa ngrampungake rancangan program. Ana loro utawa telu sertifikasi sing bakal mbantu sampeyan nyambung kabisa sysadmin lan virtualisasi.

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Sertifikat Windows Server 2012 (utawa Windows Server 2016) minangka standout ing antarane sertifikat Microsoft paling penting kanggo IT lan ngerteni sampeyan karo Windows Server virtualisasi. Cert iki kasusun saka telung ujian, kabeh duwe keterangan kanggo nguji. Ing kasus apa wae, sajian gula sing bisa mbantu ngobati obat kasebut yaiku MCSA sing penting kanggo sertifikasi tingkat ahli.

Pakar Certified Solutions Microsoft (MCSE): Sertifikasi Cloud Platform lan Infrastruktur alamat loro utawa telung tombol inovasi Microsoft: Azure lan Windows Server virtualization. Ing ngisor struktur sertifikat anyar Microsoft, sampeyan duwe kesempatan kanggo milih ujian saka pilihan, menehi kesempatan kanggo ngubah sertifikasi sampeyan. Sampeyan bisa ngolehake MCSE kanthi melu ujian siji wae, nanging sampeyan kudu njupuk ujian liyane terus-terusan kanggo njaga sertifikasi sampeyan saiki lan sah.

Citrix

Item Citrix sing misuwur ing bisnis IT, lan ing kasempatan sing sampeyan bisa nggarap barang kasebut, sertifikat Citrix bakal luar biasa penting kanggo sampeyan. Citrix is ​​a long-term player on the virtualization scene and offers three certifications you should focus on in development expert:

  • Citrix Certified Association - Virtualization (CCA-V)
  • Citrix Certified Professional - Virtualization (CCP-V)
  • Ahli Bersertifikat Citrix - Virtualisasi (CCE-V)

Saben sertifikat kasebut duweni konsentrasi ing item sing dipimpin Citrix, XenDesktop, kanthi nampilake kabisan lan informasi item.

Red Hat

Linux sysadmins, gabung! Red Hat nawakake macem-macem sertifikat virtualisasi sing banget nguntungake kanggo sistem sysadmin sing wis ora ditransfer saka penjual gedhe. Red Hat nawakake macem-macem sertifikasi, akeh sing nggabungake virtualisasi, nanging siji cert muncul minangka kabutuhan Absolute kudu cara profesi virtualisasi.

The Red Hat Certified Virtualization Administrator (RHCVA) cert dispatches profesi virtualisasi Linux lan ngonfirmasi kaweruh lan kapasitas kanggo ngirim lan ngawasi madegake virtualisasi, host, lan pengunjung nggunakake Virtual Hat Red Hat. Ing RHCVA uga nyetel sampeyan nganti nggoleki sertifikasi Engineer-lan Arsitek.

Iku kritis kanggo ora tau surge terus menyang cara kanggo njupuk dijamin. Njupuk kursi, neliti apa sing bisa diakses, lan nemtokake apa sing paling cocok karo kabutuhan sampeyan. Saperangkat sertifikasi teka ing tingkat kemampuan, sing kudu proses sing diurutke ing mburi tujuan pungkasan kanggo mundhak. Nggawe pengaturan game awal bisa nyisakke sampeyan wektu lan vitalitas, lan kita malah ngetokake jalur sertifikasi sing prayoga kanggo njupuk profesi sing nggunakake awan lan virtualisasi sadurunge.

Iku apa sing padha, sampeyan bakal ngomong sampeyan bakal virtualisasi?

Apa sing sampeyan nyedhaki: A server sing mung bisa mbukak siji kerangka kerja? Utawa, ing sisih liya server sing nganggo Hypervisor sing nggawe akeh mesin virtual, kang bisa terus mlaku ing macem-macem kerangka kerja sing kabeh banget dikonfigurasi meh ora ana biaya tambahan? Pilihan sing kapindho bakal dadi paling pinter lan praktis kanggo asosiasi apa wae. Sembarang boss bakal kasengsem ngeksploitasi adaptabilitas lan biaya kecukupan mandhingake lingkunganmu.

Kurban sertifikat saka VMware, Cisco, Microsoft, Citrix, lan Red Hat bakal nuduhake sampeyan carane mrejaya lingkungan sakitarmu. VMware ing pungkasan ngeculake loro sertifikasi anyar ing trek VMware Certified Professional 7, sing VMware Certified Professional 7 - Manajemen lan Otomasi (VCP7-CMA) lan VMware Certified Profesional 7 - Desktop lan Mobility (VCP7-DTM) kanggo mbantu sampeyan ngerteni item sing paling anyar.

Milih sertifikat kanggo nggoleki bisa nyusahake nanging nggawe aturan sing sertifikat bakal ngasilake sampeyan lan profesi sampeyan bakal mbantu nemtokake trek sing bakal mbenerake sampeyan minangka master jaringan. Siji technique kanggo miwiti karo item sing digunakake ing karya. Ayo item sing saiki nggunakake tokoh metu ngendi sampeyan miwiti, banjur supaya kapentingan tartamtu dhewe lan semangat liwat pendanaan virtual arep langkah sampeyan sabanjure.

Minangka virtualisasi lan rekening maya terus berkembang lan dadi luwih interlaced ing kondisi sampeyan, wawasan sampeyan menyang virtualisasi ora mung nggawe sampeyan penting kanggo organisasi sampeyan tambahan mbukak adoh tambahan kanggo path panggilan sing bisa dielingake sampeyan tau ing sembarang titik pikiraken.

Virtualisasi bakal terus berkembang kanthi utawa tanpa sampeyan, yagene ora dadi potongan?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!