blog

23 Dec 2016

Saiki, Google Doodle ngrayakake Miwiti Warsih

/
Posted By

'Saiki, Google Doodle ngrayakake Awal Liburan'

Ing mangsa iki, Google ngucapake wiwitan Natal lan Taun Anyar 2016 Natal.

NEW DELHI: Acara Natal, Taun Anyar sing disenengi lan Google wis ngelingi acara utama karo doodle. Google wis ngeculke dobel pisanane 'Tis mangsa! kanggo perangko wiwitan mangsa liburan.

Google Doodle Merayakan Miwiti Liburan

Holidays-2016-day-1-northern-hemisphere-5727116688621568-hp Tis The Season, Google Doodle Celebrates The Start of Holidays

'Saiki musim kanggo melodi! Wektu musim panas uga ana macem-macem adat istiadat. Nganti pirang-pirang taun, pujian pisanan sing diarani lagu-lagu tartamtu ing wilayah tartamtu, lan ditindakake kanthi cara ngiringi minstrels ing antarane kutha. Ora nganti pertengahan 1800 sing ngasilake caroling kaya sing kita ngerti, nyebar crosswise ing Inggris lan Eropah Kulon.

Amarga wektu iki, komunitas kutha wiwit ngrampungake sanjabane simfoni sing nate melodi kanggo wong-wong sing lagi mlaku-mlaku nalika lagi mlaku-mlaku.

'Tis mangsa! uga koleksi koleksi melodi Natal dening Olivia Newton-John lan Vince Gill.

Doodle ing dina iki kalebu klompok penyanyi sing nyenengake, kanthi pemain segitiga sing nyenengake kanggo menit. Ing titik nalika panampil nggoleki mouse liwat doodle sing ayu, dheweke ndeleng pesen 'Tis Musim lan nunyuk ing kaca iki bakal nggawa sampeyan menyang kaca sing katon kanggo subjudul sing padha.

Kathah sami kaliyan terus-terusan, saiki kita bisa antisipasi sing Google bakal ngumumke dodolan liyane saben dina, tegese saben dina mangsa bubbly.

Desember 23 dipirsani minangka dina utama mangsa Natal sing ditundhung Natal lan Taun Anyar.

Minangka kita antisipasi sawetara doodles liyane bubbly minggu iki, kene ngelingi kabeh wong seneng Natal lan luar biasa kahanan ahead.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!