blog

Togaf training & certification guide lengkap
26 Jul 2017

Certification Togaf - A Complete Guide

Guide Certification Togaf

A Complete Guide to Certification Togaf

Apa TOGAF?

TOGAF tetep kanggo Framework Architecture Group Open. Iku arsitektur tingkat-tingkat perusahaan sing menehi cara kanggo ngrampungake ngrancang, ngrancang, ngimplementasi lan ngatur arsitektur teknologi informasi perusahaan.

Sapa sing menehi Certification?

Iku gumantung ing Kerangka Arsitektur Teknis Departemen Pertahanan Amérika Sarékat kanggo Manajemen Informasi (TAFIM) Amerika Serikat lan diprodhuksi déning The Open Group. Grup Open yaiku panggabungan lan konsorsium industri tanpa industri kanthi luwih saka limang atus bagean asosiasi lan minangka awak utama kanggo mbusak pemeriksaan.

Apa titik TOGAF?

Titik asas saka staff TOGAF sing ditegesake yaiku kanggo nambah produktivitas umum bisnis kanthi ngupaya cara negara sing ora normal kanggo nangani rencana. Sejatine, kursus iki dimaksudake kanggo pesaing sing kepengin dadi ahli arsitek Enterprise. A Sertifikasi TOGAF minangka bagéan sing dicithak ing prangko

● Njamin mitra sing standar esensial saka kerangka desain ditindakake

● kabisan analitis wis digawé lan bisa ditrapake kanthi efektif kanggo struktur desain perusahaan.

Dadi ing asosiasi bisa TOGAF dipun ginakaken?

Wiwit TOGAF ngemot cara negara sing ora normal kanggo nangani rencana, iku sacara otomatis ditampilake ing tingkat 4 saka wilayah komposisi perusahaan, dadi Business, Application, Data lan Teknologi tartamtu.

Arsitektur Bisnis - Iki minangka perkara sing nyathet prosedur bisnis, administrasi, asosiasi lan tata cara bisnis asosiasi

Arsitektur Aplikasi - Apa sing menehi diagram individu marang rancangan individu supaya dikirim, komunikasi antara kerangka aplikasi lan hubungane sing gedhe dadi formulir bisnis

Arsitektur Data - Sing ngemot struktur sumber daya data sah lan fisik asosiasi lan aset manajemen.

Arsitektur Teknis - Kerangka peralatan, program, lan jaringan dibutuhake kanggo aplikasi prinsip

Sapa sing bisa ngetrapake Certification TOGAF

Ora ana kriteria kualifikasi kanggo njupuk sertifikat TOGAF 9.1. Ing kasus apa wae, pelamar kudu mbusak ujian saka asosiasi sing dilisensi kanggo nyetel kanthi jelas arsitek Enterprise.

Apa jumlah Level Ujian sing bakal dibusak?

Pesaing nyenengake TOOGF 9.1 dibutuhake kanggo mbusak rong ujian, Tingkat 1 kanggo Yayasan TOGAF lan Level 2 kanggo sertifikat TOGAF 9.1. Hopefuls planning on concentrate by them would be much encouraged to clear one Level at once. Ing kasus apa wae, nyiapake yayasan wis mbatesi kursus kasebut supaya pesaing bisa mikirake, lan mbusak loro-lorone Tataran kasebut ing salah siji. Pranata wektu persiapan karo panyiapan minangka aturan kanggo dina-dina 4 lan kanggo ujian diri yaiku minggu 2

Apa cetha dibutuhake kanggo mbusak Ujian?

Pemisahan bener saka cithakan -

1. Tingkat Tingkat siji utawa Foundation - Tingkat lulus sing dibutuhake yaiku 55% yaiku 22 saka fokus paling ekstrim 40. Iki kabeh pitakonan beda keputusan karo saben pratelan nyalurake cap tunggal.

2. Tingkat Loro utawa tingkat Certified - Tingkat lulus sing dibutuhake yaiku 60% yaiku 24 saka fokus paling ekstrim 40. Iki kabeh macem-macem keputusane keputusane karo saben priksaan nyayaki prangko tunggal.

3. Tingkat One and Two Gabungan TOGAF 9.1 - Ujian kasebut kalebu rong bagean. Bagean siji padha karo Paper One Level sing ditemtokake ing ndhuwur lan bagean loro padha karo Paper Level Two sing kasebut ing ndhuwur, ananging ing acara kasebut, bom sing nliti saben bagean kudu maneh njupuk area sing mung kasebut. Mung minangka Supplier Training Akreditasi Course bisa ngaktifake pesaing kanggo mbusak Level loro ing salah siji.

Tujuan Cathetan:

Tingkat loro kudu dibusak kanggo kamungkinan bakal diwenehake Sertifikat 9.1 Togaf.

Lubang antarane rong upah - Ana kudu ana bolongan siji sasi antarane usaha sing ditindakake. Umpamane, yen pelamar teka cekak ujian ing 25th Juni, 2017, periode terus nganti 27th Juni, 2017 kudu dipanggoni. Ujian apa wae sing ditindakake sadurunge sing ora bakal dianggep.

Endi ujian kedadeyan?

Ujian kasebut kedadeyan ing Pearson VUE fokus ing bangsa lan minangka pamriksan buku sing mbukak, ing ngendi sing ditujokake kanggo milih "referensi" tab di tengah-tengah ujian ing layar PC kanggo maca liwat buku lan nyebapake materi. Alternatif liya yaiku menehi ujian online. Paling nuduhake fokus bakal kasurung ujian online, lan mesthine bakal nyiapake sampeyan kanggo mburi ujian taun kanthi varian deride minangka ciri struktur kursus.

Apa tujuan tutul sing penting a Sertifikasi TOGAF

wiwit Course Certification TOGAF wis musna kanggo ningkatake ukuran kemampuan saka arsitektur perusahaan, struktur kursus sacara lengkap kalebu:

  • Metode Pengembangan Arsitektur di panggung yang berbeda
  • Kerangka Konten Arsitektur
  • Enterprise Continuum and Tools
  • Pemisahan Arsitektur, Pemerintahan, Prinsip lan sanesipun.

Ing antarane, pesaing bakal:

  • Njaluk nyaman karo Phase Pambuka lan tambahan Teknik Perencanaan Migrasi
  • Ngerti Kerangka Konten Arsitektur, Metamodel lan Tantangan.
  • Implementasi sistem bantuan Arsitèktural lan pemahaman kahanan bisnis,
  • Ngerti ADM, kabutuhan manajemen lan pangaturan ADM sing beda
  • Pirsani Model Maturity lan Framework Skills for Business Architecture

Apa biaya saiki nyiyapake kanggo sertifikat TOGAF 9.1?

Kelas ing kelas bisa ditliti kanggo loro kursus - Foundation lan Certified bebarengan bakal biaya watara babagan INR 75,000. Kajaba saka biaya, penting banget kanggo mriksa yayasan lan kerangka dhasar sadurunge ditindakake.

Apa prospek ing mangsa sawise puncak sertifikasi TOGAF 9.1

Wiwit pelamar bakal mbangun pangerten penting arsitektur tingkat perusahaan, prospek ing mangsa kasebut kalebu:

  • Lowongan kerja minangka perancang bisnis kanggo MNCs, lan merek ing ndonya. Dina iki, ora ana organisasi, mbukak utawa pribadi bisa tanpa arsitektur bisnis sing kuwat
  • Tindak minangka pakar drawing kompensasi ekstensif kanggo mbedakake, ngrancang lan nglakoni framework desain ing perusahaan

Sertifikasi TOGAF 9.1 minangka pathokan dunya kanggo kapasitas kanggo sacara efektif nerangake babagan bagean lan kewajiban babagan mbedakake, ngevaluasi lan ngleksanakake kerangka kerja sing bener kanggo perusahaan. Dina iki, saben asosiasi, arep kanggo pembangunan lan kamajuan, perlu model modeling kanthi kapasitas kanggo mangerteni, ngrusak lan banjur nggawe jawaban sing tepat kanggo prestasi kegiatan.

Microsoft Training

In Just 4 Days
Saiki Dhaftar

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!