blog

30 Jan 2017

Apa TOGAF Framework digunakake kanggo Unite IT & Business

/
Posted By

Perubahan bisnis nyetop penyesuaian ing hubungan antarane IT lan bisnis. Kekuwatan njaba lan njaban wis diwenehake supaya bisa luwih resik karo kabutuhan klien lan ngrampungake efisiensi operasional lan inovatif. Para ahli IT pancen mung butuh konsentrasi ing teknik inovasi. Saiki, teknik usaha umum kudu dianggep kanthi tujuan pungkasan kanggo ngetokake obstruksi antarane kapasitas inovasi lan teknik bisnis. Sampeyan bakal mikir apa Togaf Persis.

Apa TOGAF®?

Kerangka Arsitèktur Open Group, TOGAF, minangka standar sing dipahami sacara komprehensif kanggo nyiptakna desain usaha. Sistem sing lengkap nggabungake strategi lan pengaturan instrumen pendukung kanggo nyedhiyakake asosiasi kanthi kapasitas kanggo njamin saben bagean struktural siji sing disesuaikan karo bearing utama bisnis kasebut.

Keuntungan TOGAF

Njamin yen kabeh wong ngucapake dialek sing padha.

Njaga jarak strategis kanthi aman kanggo nyepetake pengaturan kanthi melembaga teknis mbukak kanggo desain bisnis gedhe.

Nyetel wektu lan awis, lan nggunakake aset kabeh luwih cekap.

Ngasilake tingkat bukti kauntungan (ROI).

Ringkasan TOGAF

Sistem TOGAF paling apik ditemokake dening limang lapisan, kayata dening The Open Group:

Prinsip-Prinsip, Visi, lan Persyaratan Desain: Lapisan iki nggambarake periode sing ndasari siklus kamajuan rékayasa. Nggabungake data babagan ciri gelar, mbedakake pasangan, nggawe visi rancangan, lan entuk sokongan.

Arsitektur Bisnis: Ngartekno kamajuan desain bisnis kanggo ningkatake wawasan rekayasa.

Arsitektur Sistem Data: Lapisan iki nggambarake kamajuan model kerangka data kanggo desain ngrambah kalebu asil perbaikan lan struktur aplikasi.

Arsitektur inovasi: Lapisan iki nggambarake perbaikan teknik rekayasa kanggo desain ngembangake.

Engineering Realisasi: Lapisan iki minangka pangenalan saka segmen komposisi sing penting kanggo nyorong harga bisnis.

Saliyane, para ahli IT wis dipusatake ing babagan arsitèktur Teknologi anyar, lan uga advancements tambahan lan pengaturan inovasi. Menehi konsentrasi menyang lapisan dhewekan keseimbangane digunakake ing gudang-nyimpen babagan angel kanggo ngrampungake kabeh perspektif encompassing saka bisnis. Pertimbangan kudu darmabakti kanggo kabeh lapisan kanggo njamin tata cara sing sah karo standar bisnis, sesanti, kabutuhan lan desain.

Asosiasi terus-terusan mbutuhake para ahli TI kanggo nggolek pangerten luwih lengkap babagan bisnis kanggo njamin supaya pengaturan inovasi cukup ningkatake kebutuhan, vision lan teknik. Teknik Fusing TOGAF nyengkuyung pangerten babagan bisnis lan ngrampungake IT teka babagan sing nyurung bantuan bisnis.

Latihan Togaf : TOGAF Framework Architecture Group Open, nemtokake cara sing rinci lan sumber daya pendukung kanggo ngembangake Arsitektur Enterprise.TOGAF 9 yaiku versi paling anyar saka kerangka Open Group. Bisa dikatutake yen TOGAF 9 minangka standar global kanggo Arsitektur Enterprise.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!