blog

top-10-cloud-certification-2018
22 Mar 2018

10 Cloud Certifications Untuk 2018

/
Posted By

Komputasi awan wis digawe kemajuan gedhe wiwit wiwitan. Ing tampilan, ora ana perusahaan apa wae sing ora njupuk kabungahan masalah panyimpenan awan mbayar data tumpukan lan data signifikan liyane.

Menapa malih, kesederhanaan pemanfaatan lan keamanan niki wonten alasanipun kangge tingkat sanesipun. Iki kahanan misterius lan komputasi awan sing dhuwur wis menehi panjaluk marang para profesional sing gegandhengan kanggo narik kawigaten lan ngrampungake pemanfaatan gratis piranti gedhe iki. Miturut studi sing saiki, 40% perusahaan ngupaya keamanan gedhe saka profesional kaya.

Kanthi njupuk sertifikat awan kuat nalika tangi saka nyiapake, bisa profesional bisa dadi kelompok iki lan bisa nggedhekake nilainya. Teknologi Inovatif Solutions minangka sumber sing paling dipercaya kanggo ngamanake kanggo kabeh maksud lan tujuan sertifikasi awan swara.

Rundown of Certifications 10 Cloud ing 2018:

  1. CompTIA Cloud +
  2. (ISC) ² CCSP
  3. Microsoft MCSA: Cloud Platform
  4. Microsoft MCSE: Cloud Platform and Infrastructure
  5. Microsoft MCSA: Linux on Azure
  6. AWS Certified Solutions Architect - Associate
  7. AWS Certified Solutions Architect - Profesional
  8. Google Professional Cloud Architect
  9. Cisco CCNA Cloud
  10. Cisco CCNP Cloud

#1. CompTIA Cloud +

Salah sijine sertifikasi komputasi awan sing paling penting, sertifikat CompTIA Cloud + wiwitane bisa kapisah saka pangerten umum sing paling ekstrem. Iku sertifikasi level bagean sing banget dhasar kanggo profesional TI sing kudu mriksa kualitas ing komputasi maya ing donya. Sertifikasi bakal ngasah kemampuan sampeyan ing maya sing nduduhake, keamanan maya lan kemampuan sing cocog beda. Eksekusi sertifikat iki amba lan organisasi ing konsisten profesional iki.

#2. (ISC) ² CCSP

Titik ing ngisor iki ditemokake dening CCSP (Certified Cloud Security Professional) sing bakal nggawe basis padhet ing keamanan maya. Wigati babagan campuran lengkap, komputasi awan uga ana ing bebaya potensial saka hoodlums web. A profesional CCSP sing disertifikasi iku njamin akses sing dilindhungi lan aman.

#3. Microsoft MCSA: Cloud Platform

Pirsanana ing antarane sertifikat awan komputasi sing paling bedha, MCSA: Cloud Platform wis menehi tawaran gedhe. Kanthi ujian tartamtu 5, sampeyan bakal nggawe sampeyan master komputasi maya kanthi cepet.

#4. Microsoft MCSE: Cloud Platform and Infrastructure

Sertifikasi MCSE Cloud Platform and Infrastructure bakal menehi sampeyan kapasitas kanggo nindakake administrasi fokus data sukses. Liyane, sampeyan bakal njupuk kemampuan ing virtualisasi, ngatur, panyimpenan lan kerangka kerja lan kepribadian kepribadian. Kursus iki nduweni kabeh kemampuan kanggo menehi karir IT minangka lift sing penting.

#5. Microsoft MCSA: Linux on Azure

MCSA: Linux ing Azure utamane kanggo nggawe sampeyan bisa ngurus administrasi Azure sing mlaku ing Linux. Iku bakal menehi kawruh lengkap babagan penyebaran Linux. Minangka Linux minangka perangkat keras sing ana ing antarané industri piranti dhasar, nglakoni sertifikasi kasebut bakal dadi luwih apik.

#6. AWS Certified Solutions Architect - Associate

Aplikasi sing saiki ora bisa dihindari lan sertifikat iki bakal nggawe sampeyan pembangun app ace kanthi nggunakake AWS. Dumadi ing rong trek lan dumadi saka rong tingkat aptitude: Associate and Professional. Sertifikasi bakal nggawe sampeyan ora bisa ngowahi geo-ulangan, skalabilitas, lan kasedhiyan aplikasi.

#7. AWS Certified Solutions Architect - Profesional

Sertifikat AWS sing paling gedhé, mesthine iki bakal menehi sampeyan kualitas sing cocog ing ngrancang lan nggabung aplikasi.

#8. Google Professional Cloud Architect

Google minangka merek dagang lan mesthine ana sawetara pusat. Iki sertifikat saka mammoth tech dumunung mréntahaké, bakal nggawe sampeyan cekap saged nindakake data ageng sukses ngurus lan analytics.

#9. Cisco CCNA Cloud

Cisco minangka jeneng sing terkenal ing boulevards IT lan sertifikat awan tambahan tambahan sing gegayutan karo kegunaan. Minangka barang-barang Cisco sing dilebokake ing macem-macem organisasi, sertifikat uga menehi penghargaan sing dhuwur. Sampeyan bakal nggawe sampeyan bisa ngurus kabeh layanan maya, umpamane, infrastruktur awan lan penyebaran.

#10. Cisco CCNP Cloud

Sertifikasi liyane saka merek, Cisco CCNP Cloud en-suite karo ngrancang misterius sing menarik, lan ngatasi masalah aptitudes. Kabeh kursus komputasi Cloud iki bakal ngontrol ing 2018. Iku apa sing dadi, alasan kanggo ngaso? Miwiti enlisting dina iki lan entuk karir dhuwur.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!