blog

7 Mar 2017

Tren CRM paling dhuwur kanggo 2017 | Latihan CRM

Tren CRM paling dhuwur

CRM (Customer Relationship Management) kemajuan wis weruh pembangunan sing ora ditemtokake ing malang marketing maya. Organisasi bisnis ngantisipasi tren CRM ndhuwur kanggo 2017 kanggo entuk manfaat saka pola kasebut lan melu klien.

Organisasi Savvy ora nyimpen usaha kanggo nuduhake apresiasi marang klien ing lapangan marketing digital sing kuat. Panjenenanipun sampun nyebabaken perbaikan pelatihan CRM, ingkang minangka komponen dhasar kanggé kantor pemasaran wonten ing sadaya vertikal. Kene sawetara pola CRM anyar sing kudu munggah ing 2017:

- Multichannel CRM bakal teka:

Minangka komunikasi klien sing terus-terusan dipimpin liwat kampanye multiwara sing difasilitasi, kustomisasi CRM kanthi kemampuan multichannel sing kuat bakal berkembang minangka pola ndhuwur.

- Gear munggah kanggo Bots AI-powered:

Organisasi marketing ngatur ukuran data sing ora bisa ditemokake. Nggoleki pengalaman lan njupuk kegiatan sing pas sajroning data ekstensif iki minangka test. Botol otak manungsa (AI) bakal menehi gagasan marketing key pengetahuan lan mbiyantu para pamasang iklan kanggo nggawé kampanye marketing inovatif lan nggumunke.

- Integrasi karo Prediktif Analytics:

Spasi CRM wis nyenengake karo PA (Prediktif Analytics) suwene suwe. 2017 bakal nyaksekake konsolidasi asli CRM karo PA ngira-ngira jumlah potensial sing bakal nggawe kerangka adaptasi luwih adoh.

- Paningkatan CRM sosial:

CRM apik kanggo nyadhiyakake tataran jaringan online sing ora cocog kanggo marketing klien. 2017 bakal weruh puncak CRM sosial kanthi latihan cengkraman ing saluran sosial lan accentuation ing pemeriksaan.

- Pramughan ing CRM kontekstual:

Klien ngowahi metu dadi mindful terus-terusan lan siap kanggo strainer pesen marketing. 2017 bakal nliti pangembangan kemampuan kanggo nyinkronake hiper-fokus, ngurus fragmen cilik klien lan ngomongake marketing sing cocog kanthi fokus ing klien ing saluran paling apik, ing wektu sing paling apik, kanthi pesen sing paling apik.

- Solusi CRM kanggo vertikal sing beda:

Minangka klien ngantisipasi pesen merek, pengiklan bakal mbutuhake kustomisasi CRM liyane. Divisi pamasaran klien bakal menehi jawaban sing luar biasa kanggo macem-macem vertikal kalebu dhasar budgetary, organisasi online, game, lan liya-liyane.

Kemajuan marketing sing nyebabake data wis dadi kebutuhan kanggo merek marketing. Ing 2017, para klien bisa nyana pesen cerdas lan logis sing ngetrapake karep lan kabutuhan. Iki bisa dilakoni kanthi menehi pelatihan CRM lan pengaturan sing manggon ing kepinginan klien.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!