blog

24 Mar 2017

15 Top Paying Certifications in 2017

/
Posted By

Gawe ditegesake minangka metode sureshot kanggo ngunggahake telpon ing bisnis IT. Menapa sampeyan nggarap perusahaan, bisnis pribadi, layanan medis, pemerintah utawa papan apa wae sing nggunakake spesialis IT, pilihan sampeyan sing paling logis kanggo sukses profesional yaiku nyetujoni kemampuan lan informasi sampeyan liwat campuran sertifikat sing dipilih kanthi sengaja.

15 Top Paying Certifications

Titik referensi penting liyane yaiku ganti rugi tahunan biasa sing dibayar kanggo saben responden nyekel tegas kasebut. Sertifikat sawetara duwe aset latihan ekstra kanggo njupuk luwih data babagan cara nyiyapake lan ngrancang kanggo nguji lan entuk saben-saben. Punika dhaptar:

CRISC: Certified in Control of Risk and Information Systems

Saben Asosiasi Sistem Informasi Audit lan Kontrol, akreditasi CRISC njamin yen sing nduweni kemampuan mbebayani kanggo sistem data lan ngrancang / nindakake solusi. Pemegang tegas CRISC duwe gaji normal $ 119,227 / taun.

CISM: Certified Information Security Manager

Panguwasa CISM ngerteni kapabilitas ing manajemen keamanan data, minangka wong sing ngatur, ngrancang lan netepake keamanan data kanggo afiliasi tartamtu. Minangka dituduhake dening Laporan Skills and Salary, sing duwe konfirmasi iki entuk $ 118,348 / taun sing normal.

CCNP Routing and Switching

Ing pituwas tahunan $ 97,038 / tahun, Iki tegese CCNP migunani kanggo wong sing ora kurang saka setahun pengalaman pangorganisasian sistem lan njamin yen sing nduweni testament CCNP bisa nyimpen lan nglakoni aturan sudhut wilayah lan nggarap solusi ing solusi.

ITIL v3 Foundation

Akreditasi ITIL v3 - ITIL Master - Pembayaran tahunan normal kanggo pemegang ITIL Master ITIL yaiku $ 95,434 / taun. Konfirmasi Master mbutuhake akreditasi Expert ITIL lan ngerteni wong sing bisa nerapake gagasan ITIL babagan solusi IT nilai ing kahanan sing asli.

CCP-V: Citrix Certified Professional - Virtualisasi

Minangka dituduhake kanthi ringkesan, virtualisasi minangka salah siji saka pirang-pirang belanja perusahaan sing dikembangake ing 2017. Pembayaran tahunan normal kanggo pemegang akreditasi CCP-V yaiku $ 102,138. Iki ditlusuri ing kapentingan kanggo spesialis karo Citrix Certified Professional - Virtualisasi affirmation

CISSP: Sistem Informasi Certified Keamanan Profesional

Nomer 3 ing dhaptar sertifikat mbayar paling apik yaiku Sistem Keamanan Sistem Informasi Certified utawa saka (ISC) 2. Iki sertifikasi ngerteni kapabilitas ing keamanan lan manajemen bahaya, lan uga program peningkatan keamanan. Biasa saben tahun sing diumumake kompensasi kanggo sing duwe konfirmasi iki yaiku $ 110,603 / taun.

CISA: Auditor Sistem Informasi Certified

CISA njamin yen pemeriksa Sistem Informasi duwe aptitudes sing bener kritis kanggo netepake sistem lan njupuk sawise tata cara sing diwènèhaké kanggo "ndukung confide lan ajining saka sistem data". Sing menehi gaji profesional ana ing kene yaiku $ 106,181 / taun.

CCDA: Cisco Certified Design Associate

Sabanjure ing rundown iki yaiku CCDA, konfirmasi Cisco kanggo desain sistem. Tambahan njamin sampeyan dikonfirmasi karo konfirmasi Cisco liyane, contone, CCNP Routing lan Switching, minangka kabutuhan kanggo CCDA. Upah normal pemegang CCDA adalah $ 99,701 / tahun.

CCDP: Cisco Certified Design Professional

Pemegang CCDP ndarbeni bobot normal $ 105,088 / taun. Akreditasi tingkat profesional iki diajokake kanggo arsitek tingkat senior sing kudu ngrancang topologi sistem lan administrasi luwih akeh.

 

PMP: Manajemen Proyek Profesional

Pamréntah Manajemen Proyèk Profesional minangka bisnis akreditasi sing ditemtokake utamane kanggo pandhita. Iki minangka konfirmasi ing saindering negara lan minangka Power Earning Power Management Project: Bayaran tahunan normal kanggo wadhah iki yaiku $ 116,094 / taun.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

Microsoft wis ngowahi cara kanggo MCSE (saiki tetep kanggo Ahli Microsoft Certified Solutions Expert) dadi luwih gedhe konfirmasi ora ana wates sing nyedhiyakake konsisten ing inovasi anyar liwat macem-macem formulir saka tinimbang sing konsentrasi ing kontrol tartamtu. Kompetensi normal kanggo mereka yaiku $ 96,215 / tahun.

CCNA: Cisco Certified Network Associate

Tegese Cisco Certified Network Associate (CCNA) njaluk pituwas normal saka $ 107,045, track affirmation CCNA ditampilake ing 2012 lan konsentrasi kanggo advances, umpamane, stockpiling, ngatur, virtualisasi, registrasi lan administrasi sistem.

MCSA: Microsoft Certified Solutions Associate

Konfirmasi MCSA dianggep minangka panuntun utama IT kanggo macem-macem item Microsoft lan bisa diklasifikasikake kanthi kapasitas akeh, kayata Desktop, Server, Database, lan Developer. A pesaing kanthi ora kaya pengalaman siji taun bakal ngubengi $ 50,649, lan iki bakal nambah kanggo $ 75,850 karo taun pengalaman 10 utawa liyane.

CCA-N: Citrix Certified Associate - Networking

Akreditasi Citrix Certified Associate - Networking (CCA-N) dirancang kanggo nyetujoni kemampuan lan learning sing dikarepake kanggo ngatur lingkungan perusahaan nglibatno NetScaler Gateway kanggo akses remote aman menyang desktop, data lan aplikasi. Kontingen marang keterlibatan master, wakil sing nyekel akreditasi iki bisa entuk $ 43,000 setahun.

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!