Sewa Latihan di Delhi for Rent | Training Venue on Sale in Delhi

Sewa Training Rooms in Delhi

Teknologi Inovatif Solutions gadhah latihan kamar ing Delhi, ibukutha India. ITS utamané ana ing pelatihan IT, rental training ruangan, Pelatihan kanggo mahasiswa lan perusahaan penyedia solusi IT. ITS latihan, Delhi nyedhiyakake latihan kamar kanggo nyewa ing Delhi kanggo MNC & perusahaan produk kanggo kabutuhan latihan. ITS Pusat pelatihan dirancang ing tampilan kanggo menehi pengalaman sinau sugih karo fasilitas negara kita lan kabeh fasilitas minangka latihan perusahaan.

Training Venue in Delhi for Rent

ITS gadhah kaping latihan ing Delhi ie ing Moti Bagh, Delhi 2 Lodhi Road, Delhi. ITS duwe kabeh kamar pelatihan 10 kanggo nyewa ing Delhi lan bisa nampung peserta 300 ing sedina. ITS Delhi latihan kamar sing uga dilengkapi mesin endhog, proyektor dipasang overhead lan papan putih.

Prakawis Delhi

Delhi (uga dikenal minangka Wilayah Ibu Negara India) iku ibukutha India. Kuwi ciri perluasan kutha ing Delhi sing wutahé wis dikembangaké ngluwihi NCT kanggo nggabungaké kutha-kutha ing negara-negara tetangga lan paling gedhé bisa nyakup populasi kira-kira 25 yuta penduduk minangka 2014, lan minangka agglomerasi kutha paling gedhé ing India déning wilayah lan populasi. Kutha iki uga minangka kutha paling gedhé 4th ing planèt iki.

Kanggo pesen email ing info@itstechschool.com

Fasilitas sing kasedhiya:

  1. Proyektor dipasang atap
  2. Papan putih karo Marker
  3. Botol banyu
  4. Pen lan pad
  5. 100% cadangan daya
  6. 02 wektu teh / kopi karo cemilan
  7. Nedha awan ing prasmanan

Internet - Ya, Sambungan lease kecepatan dhuwur.

Komputer - 4 GB RAM kanggo 32 GB RAM mesin sing kasedhiya.

Ethernet LAN / Wi-Fi connectivity

Panggonan 1

Near Moti Nagar Police Station, Moti Nagar, New Delhi, Delhi

Labs

LabsKursi
LAB 116
LAB 216
LAB 316
LAB 424
  • 1424761814
  • 1424761957
  • 1424762023

Panggonan 2

Upper House, Lantai South Wing NBCC Place, Lodhi Road (Sisi JN Stadion) New Delhi 110003

Labs

LabsKursi
LAB 120
LAB 220
LAB 320
LAB 420
LAB 520
  • 1424762189

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!