blog

fb7f9ee6732ad65fd68e4940068e8d7a
30 Dec 2016

10 Kursus Latihan Deadly in Software Testing bisa nggawe sampeyan milyuner

/
Posted By

Nguji aplikasi / piranti lunak modern, kayata aplikasi gabungan / hibrida, komputasi maya, & platform seluler ngenalaken tantangan kanggo tim panguji perangkat lunak fungsional, akeh sing ora dilengkapi alat lan kawruh sing tepat kanggo ningkatake tantangan. Solusi Teknologi Inovatif nawakake solusi komprehensif Software Training Testing & Sertifikasi kanggo mbantu ngirim aplikasi & kecepatan bisnis sing komprehensif.

  • selenium
  • Intro kanggo Testing
  • HP VuGen v11.5
  • HP TRIM
  • HP Tipping Point
  • HP Software Automation Testing
  • HP QTP UFT 11.5x esensial
  • HP Load Runner (LR)
  • HP Data Protector
  • HP Application Lifecycle Management (ALM)

10 Training Courses & Certification

1. Latihan Selenium

Selenium minangka sumber terbuka lan piranti serbaguna kanthi cara serbaguna sing dimupangatake kanggo otomatisasi tes (aplikasi web). Punika sah miturut Apache License 2.0. Selenium minangka piranti kanggo mbantu aplikasi web. Latihan instruksional iki bakal menehi pangerten sing paling dhuwur saka Selenium lan alat sing gegandhengan karo panggunaan. Iku nduweni kapasitas kanggo nglakokake crosswise liwat macem-macem kerangka kerja lan program. Selenium ora mung piranti sing bersifat tunggal, nanging uga piranti sing bisa mbantu panaliten ngowahi aplikasi elektronika kanthi luwih efektif lan tepat.

Gol selenium

Selenium minangka kerangka pengujian program kompak kanggo aplikasi web. Iki minangka kelas instruksional sing lengkap kanggo testing mesin kalebu Pambuka Penguji otomatis, Pambuka IDE Selenium lan Instalasi, gagasan IDE Selenium, Selenium RC, TestNG, Fungsi Driver Web, Framework lan Selenium Grid lan liya-liyane.

  • Selenium minangka piranti mbukak-sumber.
  • selenium Bisa ditemokake kanggo kemajuan beda-beda sing nemokke DOM.
  • Wis duwe kapasitas kanggo nglakokake skrip ngliwati macem-macem program.
  • Bisa ngeksekusi skrip ing kerangka kerja sing beda-beda.
  • Selenium nggulung sel telpon.
  • Ngleksanani tes ing program kasebut, supaya pusat ora dibutuhake nalika eksekusi naskah wis dienggo.
  • Bisa ngeksekusi tes sing sejajar karo pemanfaatan Grid Selenium.

Penonton Target Kanggo Selenium

Latihan instruksional iki ditrapake kanggo ahli tes pemrograman sing bisa uga pengin njupuk barang-barang penting saka Selenium kanthi ilustrasi fungsional. Latihan instruksional ngandhut fixings sing cukup kanggo nyepak sampeyan karo Selenium saka ngendi sampeyan bisa njupuk dhewe kanggo luwih gedhe skill.

Syarat Kanggo Selenium

Sadurunge terus karo latihan instruksional iki, sampeyan kudu nduweni pangerten penting ing Jawa utawa apa wae sing diarani dialek program liyane. Uga, sampeyan kudu pinter karo pokok-pokok pengujian gagasan.

 

2. Pelatihan Testing Software

Kursus iki duweni konsentrasi ing kacangan lan bolong saka Software Testing kang bakal mbantu sampeyan sinau babagan standar, model, lan metode tes supaya bisa digunakake ing industri testing software.

Iki mesthine gumantung ing kahanan sing pancet, sing mbiyantu kanggo ngerteni gagasan sing wis diuji, SDLC, STLC, testing manual lan tema sing beda-beda sing penting kanggo bisa digunakake kanthi manual testing. Saliyane iku, sampeyan kudu ngidhentifikasi kebutuhan sing khas, nemtokake tingkat uji coba sing khas, sawise klien bakal ngetokake macem-macem jinis tes kanggo mriksa aplikasi sing migunani lan ora migunani, lan bakal nyiapake eksperimen lan situasi ujian kanggo mriksa aplikasi kanthi saben sudut , ing pungkasan bakal mlebu log lan ngasilake katrangan babagan premis eksekusi eksekusi.

Tujuan Testing Software

  • Ngenali pituduh lan makna pengujian perangkat lunak lan standare
  • Mbédakake model SDLC sing khas
  • Ngenali prosedur testing kanggo nepaki kabutuhan bisnis
  • Ngatasi masalah eksekusi test
  • Ngartekno administrasi bahaya lan mangerteni babagan carane nguji perangkat lunak
  • Nggunakake pelaporan lan pituduh eksekusi tombol kanggo ngitung prestasi
  • Mbenakake leksem testing non-praktis
  • Mbenakake gagasan penguji sing digeser

Target pamirsa kanggo Software Testing

  • Sembarang klien sing asring kudu miwiti pagawean ing testing software
  • Software Developer
  • Requirements
  • Pengetahuan Kerja
  • Windows
  • Situs lan program

3. HP VuGen v11.5

Pengujian eksekusi perlu cocog. usaha marang SUT kanggo numpuk tumpukan, sing banget nyusahake utawa bisa nyedhaki 30% -40% asil eksekusi kanthi manual. Kanggo ngalahake kahanan kaya mengkono lan entuk sembarang tingkat saka 90% -95% saka hasil test, analisa eksekusi migunakake VuGen kanggo nggawe naskah Vuser.

Vugen ngrekam kerjasama antara Klien / Server (interchanges), kanggo nyekel informasi ngirim lan nrima. Migunakake penerjemah dialek C kanggo ngrekam prosedur SUT, sing ndadekake aksara C. Ing awal kasebut wiwit karo aktivitas rekaman kanggo menehi ciri tumindak lan kegiatan klien maya sing makarya ing engineering C / S.

Sawise script dhasar kasebut wis diandharake, banjur diubah kanggo perbaikan naskah kasebut yaiku Parameterize (Mencegah Data Caching) lan ndadekake Verifikasi fokus (Checks Server Response). Iki bakal kalebu kaweruh lan adaptasi dadi skrip. Kursus Vugen iki dimaksudaké kanggo menehi informasi sing bisa digunakake kanggo mriksa praktik pemanfaatan ing sangisore beban sing nggunakake piranti mekanisasi.

Tujuan HP VuGen v11.5

  • Learning dasar sing wajib kanggo tes pengujian
  • Ngenali LoadRunner (LR) bagean
  • Aplikasi proses karya sing diresepake kanggo nggawe situasi LR penting
  • Ngrekam skrip ing lingkungan web nggunakake Virtual User Generator (VuGen)
  • Langkah langkah lan formulir bisnis nggunakake ijol-ijolan
  • Parameterize skrip kanggo beda informasi input klien
  • Tulisan sing cocog kanggo ngolah informasi sing digawe dening server
  • Nggarap Rendezvous kanggo ngasilake stack maks ing stride tartamtu

Target pamirsa kanggo HP VuGen v11.5

  • Engineer Insentif Quality Engineer lan Engineer Kinerja.
  • Kanggo klien anyar sing kudu nggawe skrip kanggo mriksa aplikasi web.
  • Staff dealing with load testing process.
  • Requirements
  • Learning Windows.
  • Situs lan setelan program.
  • Pengalaman Diskretionary
  • Dialog pemrograman C.
  • Idea Rekayasa Klien / Server.

 

4. Training Trim HP

Hp Trim uga disebut Record Manager. Kursus HP Trim iki dimaksudkan kanggo mbantu para direktur ngatur, ngrencanakake lan nyetel proses kerja ing HP Records Manager. Anggota bakal nggawe proses karya sing cocog karo hubungane.

Target pamirsa kanggo HP Trim Training

Incorporates durung dibedhake kanggo, administrator cathetan, kontrol klien, staf bisnis senior lan tambahan tengah kolega usaha

Syarat kanggo Training Trim HP

Kemunculan efektif saka End User nyiapake utawa pengalaman proporsional saka 6 sasi utawa kabeh liyane nggunakake HP TRIM utawa HP Records Manager ing domain pakar.

Learning standar administrasi catetan lan formulir bisnis utama.

 

5. HP Tipping Point

Tangan iki mesthi nuduhake gagasan lan praktik paling apik kanggo instalasi, pengaturan, organisasi kerangka, lan pengaturan keamanan Tipping Point. Liwat alamat cerdas lan tangan ing latihan, anggota bakal nemokaké cara kanggo nglakokake Sistem Pencegahan Intrusion (IPS) lan Sistem Manajemen Keamanan (SMS).

Gol kanggo HP Tipping Point

Sakwise rampung HP iki, sampeyan kudu nduweni kapasitas kanggo nindakake:

  • Nemokake ide keamanan utama
  • Ndandani persiapan lan desain sistem pencegahan Intrusion
  • Ndandani persiyapan lan desain Sistem Manajemen Keamanan
  • Ngirim desain lan kahanan
  • Ndhata prosedur sing ditampa kanthi sah

Target pamirsa kanggo HP Tipping Point

Ngatur insinyur, ngatur profesional, ngatur manajer, pengawas keamanan, direktur kerangka kerja, insinyur rancangan, ngatur teknik keamanan lan ngatur perancang.

Syarat kanggo HP Tipping Point

  • Pelaksanaan lan administrasi pangembang farm server lan latihan
  • Learning umum sistem lan piranti administrasi keamanan
  • Keterlibatan karo latihan Keamanan Jaringan

 

6. Training QTP UFT 11.5x HP

Iki mesthi fokus ing fungsi-fungsi dhasar saka Unified Functional Testing sing bakal mbantu sampeyan teka ing lapangan testing piranti lunak karo keuntungan testing robotisasi migunani keuntungan. Sadurunge kabeh kasebut kursus kasebut bakal diwiwiti kanthi rekaman lan sesi puter maneh, anggota bakal sinau kabisan kanggo nggawe skrip anyar, ngowahi skrip kanggo nganyarke pengujian. Ing nganyarke, sing kalebu wawasan lan adaptasi dadi skrip, kalebu sinkronisasi, pos pemeriksaan, lan parametrization.

Mengko ing wayah wengi, anggota-anggota sing ngrampungake standar-standar sing ditindakake dening para pangembang nalika ngandharake skrip pangripta luwih canggih. Kanggo nggedhekake reusability, sampeyan bakal nggawe aktivitas maneh, perpustakaan karya, lan toko pitakonan bebarengan, anggota bakal dilengkapi bakat sing cocog kanggo nguji meh kabeh jenis panggunaan.

Tujuan UFT Training

  • Priksa skrip test mekanisasi dasar nggunakake eksperimen manual
  • Ngupgrade test penting nggunakake sinkronisasi nalika ngrekam lan ing wayahe rekaman
  • Nggawe skrip komputerisasi luwih dinamis paramèter migunakaké
  • Nggawe aktivitas sing bisa digunakake maneh lan ganti kanggo naskah luwih apik
  • Nggunakke Repository Obyek
  • Njupuk ditembak ing Object Identification lan ngganti bukti bukti bukti properti
  • Nggarap situs Obyek supaya luwih dinamis
  • Nggarap maneka perspektif UFT
  • Nggawe pemeriksaan khusus kanggo ngonfirmasi aplikasi karo titik pandang customer
  • Running AUT and UFT kanthi nggenepi sinkronisasi lan komponen UFT
  • Ngliwati macem-macem input klien nggunakake parameter
  • Nemtokake informasi wektu tundha maneh ing wektu sing bisa ditrapake
  • Nggarap rundown test

Target pamirsa kanggo Latihan UFT

  • Kanggo klien anyar sing perlu ngganti saka manual menyang tes robotisasi nggunakake UFT
  • Kanggo Quality Assurance Engineer sing perlu nuduhake sifat tim Lead dening nggunakke UFT

Requiirements kanggo UFT Training

  • Working Knowledge:
  • Windows
  • Situs lan setelan program
  • Pengalaman Discretionary karo:
  • Scripting Languages

 

7. Load Runner v11.5 Training

Kanggo nguji Non-Fungsional kaya Testing kinerja, analisa eksekusi nggunakake instrumen mekanisasi kaya LoadRunner. Digunakake kanggo ngasilake pas sing tepat ing Server kanggo mriksa eksekusi SUT (Server ing test). LoadRunner punika piranti lunak bundel kanthi telung instrumen lunak:

  • Virtual User Generator (VuGen)
  • controller
  • Analiser

Stack Runner maringi penganalisa eksekusi kanggo nggawe Vusers (Virtual Users) kanggo mbukak beban sing kuat ing server babagan metode testing eksekusi beragam, kayata Test load, Test stress, Test endurance, Testing volume, lan liya-liyane.

Tujuan Training V11.5 Stack Runner

  • Informasi dhasar sing dibutuhake kanggo testing pengujian
  • Ngenali LoadRunner (LR) bagean
  • Aplikasi proses karya sing diresepake kanggo nggawe situasi LR penting
  • Nggunakke skrip sing digawe nggunakake VuGen, ngatur setelan run-time, nggarap layar eksekusi, ngenalake Load Generators (LGs), lan ngembangaken nomer Panganggo Virtual (Vusers) kanggo situasi LR ing cahya saka obyek pengujian beban
  • Muter test tumpukan ing aplikasi kanthi mbukak kahanan
  • Nggarap grafik lan njelaske nganggo cara nganggo Analisis

Target Pemirsa kanggo Latihan Stack Runner v11.5

  • Engineer Insentif Quality Engineer lan Engineer Kinerja.
  • Kanggo klien anyar sing kudu nggawe skrip kanggo mriksa aplikasi web.
  • Fakultas dealing with load testing process.
  • Requirements
  • Learning Windows.
  • Situs lan setelan program.
  • Pengalaman Discretionary karo:
  • Dialog pemrograman C.
  • Idea Rekayasa Klien / Server.

 

8. Data Protector

Course iki menehi informasi dhasar kanggo nguatake pengawas stockpiling kanggo ngatur lan ngawasi software HP Data Protector. Praktik lab-praktik nguatake sesi hipotesis kanggo njamin pemahaman intensif gagasan-gagasan tulangan lan pemulihan, kegunaan perangkat lunak lan aplikasi kanggo mbukak eksekusi stok pabrik.

Tujuan Pelindung Informasi

Ngenalaken lan nyebarake piranti lunak HP Data Protector ing sakcedhake sampeyan utawa muter maneh menyang HP Data Protector mangsa.

  • Atur item piranti lunak HP Data Protector.
  • Atur jawaban Tipe Backup Tape lan Disk kanggo nggunakake piranti lunak HP Data Protector.
  • Gunakake piranti lunak HP Data Protector kanggo penguat, reestablish, lan layar saka GUI lan baris pangisian daya.
  • Temtokake karo piranti lunak HP Data Protector

Pemirsa sasaran kanggo Protector Informasi

Kapasitas lan direktur kerangka nggunakake piranti lunak HP Data Protector.

Requirement for Information Protector

  • Framework and Network Administration utawa pengalaman sebanding.
  • Kanggo esensial lan kabutuhan tartamtu kanggo ngrampungake salah sijining afirmasi sing gegandhengan, waca gambaran konfirmasi ing situs HP ExpertOne.

 

9. Training Lifecycle Management Training

Kursus ALM iki duweni konsentrasi ing kacang-kacangan lan baut Manajemen Aplikasi Lifecycle, sing bakal mbantu sampeyan ngawasi siklus hidup panggulawenthah lan tahap pengujian pemanfaatan. Kaping pisanan lan kasebut mesthine bakal wiwit chipping adoh ing Piagam administratif Aplikasi Lifecycle Management sing ngidini klien kanggo nggawe lan nliti usaha lan klien bareng karo hak klien. Sawise administrator bagean klien bakal nemu lifecycle aplikasi saka Release kanggo menehi ciri jembar wektu siklus urip, Requirement kanggo ngetrapake kegunaan aplikasi, Test Plan bakal migunani kanggo ngatur prosedur lan kondisi ujian, Test Lab bakal ngidini klien ngeksekusi aplikasi antisipasi uji, Modul kekurangan kanggo nggawe lan nliti cacat lan Dashboard ndeleng sing bakal bisa ngasilake laporan lan grafik kanggo pemeriksaaan sing luwih apik.

Tujuan Training Management Lifecycle Management

  • Ngenali Manajemen Aplikasi Lifecycle (ALM)
  • Ndhata bédané antara ALM antarmuka
  • Nggawe rilis, siklus lan berkembang kebutuhan
  • Priksa bebaya karo prasyarat
  • Atur tes lan subjek ing test test wit
  • Njelas lan gawe tatanan tes
  • Nggawe skrip test saka langkah konfigurasi
  • Priksa set test, Execute tes manual lan robotized
  • Ngrekam lan nglacak eksekusi test teka babagan
  • Log lan ngawasi nyerah
  • Nggawe grafik lan laporan nggunakake dashboard

 

Target Audience kanggo Training Management Lifecycle Management

  • Klien anyar
  • Teknisi peneguhan kualitas
  • Analisa kualitas
  • Ngluwihi pengawas
  • Quality Center / ALM Administrators
  • Quality Assurance Leads
  • Klien Quality Center / ALM liyane sing tanggung jawab kanggo ngawasi bisnis, klien lan proses penyesuaian proses
  • Essentials
  • Working Knowledge:
  • Windows
  • Situs lan program
  • Testing Concepts

10. Software Testing - Otomasi

Program diwiwiti dening HP, dijenengi minangka HP-SU (Software University). 70% saka testing software ing pasar rampung kanthi pitulung saka apparatuses otomatik sing mbenakake HP. Program iki ora dirancang kanthi rutin babagan conto-conto industri lan duwe gagasan lan pengaturan penting ing lapangan testing software. Fokus ing Manual lan Otomasi testing GUI lan aplikasi adhedhasar API, bebarengan karo peralatan Robotisasi robot sing banget dimanfaatake.

Software Testing - Program Otomasi nawakake:

Prolog kanggo Testing:

Ing ngisor iki, para panaliti bisa mangerteni gagasan-gagasan dhasar kanggo nguji aplikasi kanthi pangerten SDLC (Siklus Pembangunan Software) lan njupuk gambar ing STLC (Software Testing Lifecycle). Program iki nyathet model SDLC sing beda-beda lan tingkatan pengujian, macem-macem uji coba, Cara kanggo nemtokake prasyarat saka pelanggan lan sing dadi QA? Apa maneh, apa bageane? Kabeh wektu. Tambahan, fokus ing evaluasi Risk babagan aktivitas terus-terusan lan wektu sing luwih cepet nggawe arsip dhasar (Test Plan, Test Case lan RTM). Eksekusi eksperimen wis rampung kanggo entuk hasil lan mriksa manawa kita entuk asil normal utawa ora. Kita uga bakal ngomong babagan macem-macem testing (Manual lan Automation) lan nggawe KPI (Key Performance Indicators) kanggo Quality Assurance.

Digawa bebarengan Testing Fungsional (UFT / QTP):

Iku instrumen mekanisasi digawe dening HP kanggo mriksa kegunaan GUI utawa aplikasi berbasis API. Minangka alat mekanisasi, iku ndadekake skrip VB nguji. Undhaki bakal mangerteni aptitudes kanggo nggawe skrip anyar, nyetel skrip kanggo nambah testing. Ing paningkatan, sing bakal kalebu wawasan lan adaptasi menyang skrip, kalebu sinkronisasi, pos pemeriksaan, lan parametrization.

Mengko ing Course, anggota nampa standar akeh wektu njupuk sawise dening pangembang minangka padha rencana luwih maju skrip test. Kanggo nggedhekake reusabilitas kasebut bakal nggawe aktivitas sing bisa digunakake maneh, perpustakaan karya, lan omah-omah protes sing dituduhake, para anggota bakal dilengkapi karo keahlian sing cocog kanggo nguji babagan aplikasi.

Virtual User Generator (VuGen):

Pengujian eksekusi perlu cocog. usaha marang AUT kanggo numpuk tumpukan, sing banget nyusahake utawa bisa nyedhaki 30% -40% asil eksekusi kanthi manual. Kanggo ngalahake kahanan kaya iki lan entuk manfaat saka 90% -95% saka hasil test, analisa eksekusi migunakake VuGen kanggo nggawe skrip Vuser. Vugen ngrekam kolaborasi antarane Klien / Server (interchanges), kanggo nyekel informasi ngirim lan nrima. Migunakake penerjemah dialek C kanggo ngrekam prosedur SUT, sing ndadekake aksara C. Ing wiwitan kasebut wiwit karo aktivitas rekaman kanggo menehi ciri tumindak lan kegiatan klien virtual sing makarya ing desain C / S.

Sawise skrip esensial disusun, banjur diubah kanggo nganyarke naskah kasebut yaiku Parameterize (Mencegah Data Caching) lan ndadekake Verifikasi fokus (Ngecek Server Response). Iki bakal kalebu kawruh lan adaptasi dadi skrip. Kursus Vugen iki dimaksudaké kanggo menehi informasi sing bisa digunakake kanthi manual kanggo mriksa panggunaan sing ana ing sangisore beban sing nggunakake piranti mekanisasi.

Stack Runner (LR):

Kanggo nguji Non-Fungsional kaya Testing kinerja, analisa eksekusi nggunakake piranti mekanisasi kaya LoadRunner. Digunakake kanggo ngasilake pas sing tepat ing Server kanggo mriksa eksekusi SUT (Server ing test).

LoadRunner iku piranti lunak bundel sing dumadi saka telung perangkat lunak:

  • Virtual User Generator (VuGen)
  • controller
  • Analiser

Stack Runner ngasilake alat analisa eksekusi kanggo nggawe Vusers (Virtual Users) kanggo ngetrapake beban sing kuat ing server kaya macem-macem prosedur uji coba eksekusi, kayata Test load, Test stress, Test endurance, Test volume lan liya-liyane.

Manajemen Siklus Aplikasi Aplikasi (ALM):

Konsentrasi ing kacang lan bolongan Manajemen Aplikasi Lifecycle sing bakal mbantu sampeyan kanggo ngawasi siklus kualifikasi panggulawenthah lan tahap pangujian pemanfaatan. Ing wiwitan mesthine bakal mulai nyebar ing Administrative Application of Lifecycle Management sing ngidini klien kanggo nggawe lan ngawasi tugas lan klien bebarengan karo hak-hak klien. Sawise administrator bagean klien bakal nemu lifecycle aplikasi saka Release kanggo menehi ciri jembar wektu siklus urip, Requirement kanggo ngetrapake kegunaan aplikasi, Test Plan bakal migunani kanggo ngatur prosedur lan kondisi pengujian, Test Lab bakal ngidini klien ngeksekusi aplikasi antisipasi uji, Modul cacat kanggo nggawe lan ngontrol deformitas lan Dashboard ndeleng sing bakal mindful kanggo gawé laporan lan diagram kanggo pemeriksaa luwih apik saka pemanfaatan.

Target Audience kanggo Software Testing - Otomasi

  • Klien anyar
  • Sembarang lulusan wis lulus understudy
  • Learning SDLC or STLC
  • Manual / Automation Tester
  • Ngluwihi pangareping
  • Quality Center / ALM Administrators
  • Quality Assurance Leads
  • Execution Engineers
  • Requirements
  • Informasi saka Windows
  • Informasi MS Office utawa piranti lunak sing penting
  • Pirembagan formulir aplikasi Aplikasi
  • Situs lan setelan program
  • Konsep Pengujian - Kanggo ALM

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!