Latihan Latihan di Chennai

Fully Equipped labs with high-end machines
100% cadangan daya
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

Training Rooms in Chennai for Rent

Teknologi Inovatif Solutions gadhah latihan kamar in Chennai, capital of Tamil Nadu. ITS primarily into IT trainings, training rooms rental and ITS solutions provider company. ITS Pusat pelatihan nyedhiyakake latihan kamar kanggo nyewa kanggo MNC & perusahaan produk kanggo kabutuhan latihan. Pusat pelatihan ITS dirancang kanthi tujuan kanggo menehi pengalaman sinau sugih kanthi infrastruktur negara kita lan kabeh fasilitas minangka kabutuhan teknis perusahaan.

Training Venue on Hire in Chennai

ITS gadhah sawetara lokasi latihan ing Chennai i.e. at Rajiv Gandhi Salai (OMR), Mettukuppam XCHARX Nehru Nagar, OMR, Perungudi, Chennai. ITS having 8 training rooms for hire in Chennai and can accommodate 200 participants in one day. ITS Gurgaon training centers, chennai are equipped with high-end machines, overhead mounted projector and white board.

Fasilitas sing kasedhiya:

  1. Proyektor dipasang atap
  2. Papan putih karo Marker
  3. Botol banyu
  4. Pen lan pad
  5. 100% cadangan daya
  6. 02 wektu teh / kopi karo cemilan
  7. Nedha awan ing prasmanan

Internet - Ya, Sambungan lease kecepatan dhuwur.

Komputer - 4 GB RAM kanggo 32 GB RAM mesin sing kasedhiya.

Ethernet LAN / Wi-Fi connectivity

learning

Invest ing sukses dhewe

Nutupi kesenjangan IT skills kanthi cara sampeyan sinau paling apik lan sinau dalane dhewe, ing panggonan sampeyan dhewe.

Klik kanggo Kene Klik Kene

About Chennai

Chennai dumunung ing Pulo Coromandel saka Teluk Bengal, minangka pusat industri lan komersial paling gedhe ing India Kidul lan pusat budaya, ekonomi, lan pendidikan sing utama. Chennai dikenal minangka "Detroit of India" kanggo industri mobil. Chennai minangka kutha paling gedhé nomer telu lan paling gedhé nomer papat metropolitan ing negara lan wilayah kutha paling gedhé 31st ing donya. Kendaraan 4-wheeler di Chennai minangka dasar 30% industri mobil India lan 35% industri komponen mobilnya. Akeh perusahaan IT kaya Accenture, Perusahaan Papan Penasehat, BirlaSoft, Capgemini, Cognizant Technology Solutions, CSC, Hexaware, iGate, Solusi Komputer Infinite, Infosys, Larsen & Toubro Infotech, Layanan Konsultasi, Tech Mahindra, ThoughtWorks, UST Global, ZOHO Corporation Wipro lan akeh perusahaan sing diadegake ing Gurgaon. ITS nyedhiyakake latihan perusahaan lan latihan venue kanggo kabeh perusahaan terkemuka ing Chennai.

Kanggo pesen email ing info@itstechschool.com

Akomodasi

All our accommodation options in Chennai have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay.ITS training rooms in Chennai wis dirancang apik kanggo sinau karo fasilitas fasilitas canggih kanggo pelatihan teknis.

Panggonan 1

Ruang Latihan, Mettukuppam, Chennai, Tamil Nadu - 600097, India

Labs

LabsKursi
LAB 120
LAB 230
LAB 360

Panggonan 2

Training Room, Nehru Nagar, OMR Perungudi, Chennai - 600096, India

Labs

LabsKursi
LAB 1 XCHARX LAB 235
LAB 3 XCHARX LAB 430
LAB 5, LAB 6, LAB 7, LAB 8, LAB 9, LAB 1020

Reach Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!