Latihan Latihan di Hyderabad

Fully Equipped labs with high-end machines
100% cadangan daya
Food, Tea/Coffee Facility
Overhead Mounted Projector and white board
lunch in buffet
High speed lease line connectivity.

No Fields Found.

Training Rooms in Hyderabad for Rent

Teknologi Inovatif Solutions gadhah kamar latihan ing Hyderabad, ibukutha negara bagian kidul, Andhrapradesh lan Telangana. ITS utamané ana ing pelatihan IT, penyelenggara kamar pelatihan lan perusahaan panyedhiya solusi IT. Pusat pelatihan ITS, Hyderabad menehi latihan kamar kanggo nyewa kanggo MNC & perusahaan produkkanggo kabutuhan latihan. Pusat pelatihan ITS sing dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman sinau sugih kanthi infrastruktur negara kita lan kabeh fasilitas minangka latihan Perusahaan.

Training Venue on Hire in Hyderabad

ITS gadhah sawetara lokasi latihan ing Hyderabad ie Raheja Mindspace IT Park, Hitec City, Madhapur, 2) 100 Feet Road, Sri Ayyappa Society, Madhapur 3) Hitech City Road, Madhapur, Hyderabad. ITS duwe kabeh 15 latihan kamar kanggo nyewa ing Hyderabad lan bisa nampung para peserta 300 ing sedina. ITS Gurgaon latihan kamar, Hyderabad dilengkapi karo mesin endhog, proyektor dipasang overhead lan papan putih.

Fasilitas sing kasedhiya:

  1. Proyektor dipasang atap
  2. Papan putih karo Marker
  3. Botol banyu
  4. Pen lan pad
  5. 100% cadangan daya
  6. 02 wektu teh / kopi karo cemilan
  7. Nedha awan ing prasmanan

Internet - Ya, Sambungan lease kecepatan dhuwur.

Komputer - 4 GB RAM kanggo 32 GB RAM mesin sing kasedhiya.

Ethernet LAN / Wi-Fi connectivity

learning

Invest ing sukses dhewe

Nutupi kesenjangan IT skills kanthi cara sampeyan sinau paling apik lan sinau dalane dhewe, ing panggonan sampeyan dhewe.

Klik kanggo Kene Klik Kene

Prakawis Hyderabad

Ing Hyderabad, wilayah pusat bisnis dumadi ing HITEC City, Madhapur, pinggiran kutha ngendi ITS duweke pusat pelatihan. Perkembangan HITEC City nyebabake perusahaan IT lan ITES ngedegake operasi ing kutha, lan wis nyebabake para pedagang sipil ngundang kutha "Cyberabad". Perusahaan IT gedhe nduweni persiapan ing Hyderabad 3i Infotech, Amazon, Analog Devices, Bank of America, Broadridge Financial Solutions, Associates Komputer, Ibukota IQ, Capgemini, Covansys Corporation, Dell, Deloitte, EA Mobile, EA Sports, Facebook, FactSet Research Systems , General Electric (GE), Google, Hewlett-Packard, HSBC-GLT, Intergraph, Invensys, Layanan Online Juno, Kanbay, Kaspersky, Keane, MindTree, Oracle, Polaris, Software Progress, Qualcomm, Rhythm and Hues Studio, Xilinx.

Kanggo Booking mail ing aman.khanna@itsgroup.in

Akomodasi

All our accommodation options in Hyderabad have spacious well ventilated rooms with modern amenities.such as Wi-Fi, Tv, Heater, power backup, doctor-on-call for your smooth stay. ITS training rooms in Hyderabad wis dirancang apik kanggo sinau karo fasilitas fasilitas canggih kanggo pelatihan teknis.

Panggonan 1

Sri Ayyappa Society, Madhapur, Hyderabad, Telangana 500081, India.

Labs

LabsKursi
LAB 130
LAB 224
LAB 324
LAB 420

Panggonan 2

Raheja Mindspace IT Park, HITEC City, Hyderabad, 500081, India.

Labs

LabsKursi
LAB 140
LAB 240
LAB 320
LAB 420
LAB 518
LAB 618
LAB 718

Panggonan 3

Sai Prithivi Cyber Arcade, Madhapur, Hyderabad 500081, India.

Labs

LabsKursi
LAB 132
LAB 232
LAB 332
LAB 418
LAB 518
LAB 618
LAB 718

Reach Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!