Latihan Latihan di Hyderabad

Teknologi Inovatif Solutions gadhah kamar latihan ing Hyderabad, ibukutha negara bagian kidul, Andhrapradesh lan Telangana. ITS utamané ana ing pelatihan IT, penyelenggara kamar pelatihan lan perusahaan panyedhiya solusi IT. Pusat pelatihan ITS, Hyderabad menehi latihan kamar kanggo nyewa kanggo MNC & perusahaan produkkanggo kabutuhan latihan. Pusat pelatihan ITS sing dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman sinau sugih kanthi infrastruktur negara kita lan kabeh fasilitas minangka latihan Perusahaan.

ITS gadhah sawetara lokasi latihan ing Hyderabad ie Raheja Mindspace IT Park, Hitec City, Madhapur, 2) 100 Feet Road, Sri Ayyappa Society, Madhapur 3) Hitech City Road, Madhapur, Hyderabad. ITS duwe kabeh 15 latihan kamar kanggo nyewa ing Hyderabad lan bisa nampung para peserta 300 ing sedina. ITS Gurgaon latihan kamar, Hyderabad dilengkapi karo mesin endhog, proyektor dipasang overhead lan papan putih.

Prakawis Hyderabad

Ing Hyderabad, wilayah pusat bisnis dumadi ing HITEC City, Madhapur, pinggiran kutha ngendi ITS duweke pusat pelatihan. Perkembangan HITEC City nyebabake perusahaan IT lan ITES ngedegake operasi ing kutha, lan wis nyebabake para pedagang sipil ngundang kutha "Cyberabad". Perusahaan IT gedhe nduweni persiapan ing Hyderabad 3i Infotech, Amazon, Analog Devices, Bank of America, Broadridge Financial Solutions, Associates Komputer, IQ Ibukutha, Capgemini, Covansys Corporation, Dell, Deloitte, EA Mobile, EA Sports, Facebook, FactSet Research Systems , General Electric (GE), Google, Hewlett-Packard, HSBC-GLT, Intergraph, Invensys, Layanan Online Juno, Kanbay, Kaspersky, Keane, MindTree, Oracle, Polaris, Software Progress, Qualcomm, Rhythm and Hues Studio, Xilinx.

Kanggo Booking mail ing aman.khanna@itsgroup.in

 

Fasilitas sing kasedhiya:

  1. Proyektor dipasang atap
  2. Papan putih karo Marker
  3. Botol banyu
  4. Pen lan pad
  5. 100% cadangan daya
  6. 02 wektu teh / kopi karo cemilan
  7. Nedha awan ing prasmanan

Internet - Ya, Sambungan lease kecepatan dhuwur.

Komputer - 4 GB RAM kanggo 32 GB RAM mesin sing kasedhiya.

Ethernet LAN / Wi-Fi connectivity

Panggonan: 1

Sri Ayyappa Society, Madhapur, Hyderabad, Telangana 500081, India.

Labs

LabsKursi
LAB 130
LAB 224
LAB 324
LAB 420

    Panggonan: 2

    Raheja Mindspace IT Park, HITEC City, Hyderabad, 500081, India.

    Labs

    LabsKursi
    LAB 140
    LAB 240
    LAB 320
    LAB 420
    LAB 518
    LAB 618
    LAB 718

      Panggonan: 3

      Ruang Latihan, Sai Prithivi Cyber ​​Arcade, Madhapur, Hyderabad 500081, India.

      Labs

      LabsKursi
      LAB 132
      LAB 232
      LAB 332
      LAB 418
      LAB 518
      LAB 618
      LAB 718
        GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!