Training in Kolkata

Pusat pelatihan Teknologi Inovatif Solutions dumunung ing Kolkata, Benggala Kulon. Pusat pelatihan ITS ingKolkatagadhah infrastruktur kelas dhuwur perusahaan kanggo pelatihan teknis.ITS training, fasilitas Kolkata gadhah kapasitas gabungan 8latihan kamarsing bebarengan kursi siswa 320 kurang luwih. Ruangan latihan Kolkata uga dilengkapi komputer, papan putih, lan proyektor dipasang ing atap.

About Kolkata:

Kolkata iku ibukutha negara bagéyan India Kulon Benggala. Iku uga ibukutha komersial India Wétan, dumunung ing pinggir wétan Kali Hooghly. Kolkata dianggep minangka ibukota intelektual lan budaya India. Accenture, Atos, Capgemini, C Dac, CMC diwatesi, Genpact, teknologi HCL, Novell, Pwc, TCS, Tech Mahindra NIIT, Wipro lan perusahaan liyane sing duwe perusahaan ing Kolkata.ITS nyediakakelatihan faciliteskanggo akeh perusahaan ing Kolkata.

Fasilitas sing kasedhiya:

  1. Proyektor dipasang atap
  2. Papan putih karo Marker
  3. Botol banyu
  4. Pen lan pad
  5. 100% cadangan daya
  6. 02 wektu teh / kopi karo cemilan
  7. Nedha awan ing prasmanan

Internet - Ya, Sambungan lease kecepatan dhuwur.

Komputer - 4 GB RAM kanggo 32 GB RAM mesin sing kasedhiya.

Ethernet LAN / Wi-Fi connectivity

Panggonan 1

Kolkata Venue: Salt Lake City Sector 5, Kolkata 700091

Labs

LabsKursi
LAB 120
LAB 228
LAB 316
LAB 442
LAB 532
LAB 628
LAB 732
LAB 815
  • 1419848706
  • 1419849356
  • 1419849416
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!