Latihan Latihan di Noida

Solusi Teknologi inovatif sing adhedhasar pusat kutha ing Noida. Pusat pelatihan ITS nyedhiyakake pelatihan lan technical latihan kamar ing Noidaing perusahaan sing nyewa nyedhiyakake lingkungan belajar sing cocok kanggo perusahaan karo fasilitas paling canggih kanggo pelatihan teknis.

Papan pameran dumunung ing 63 sektor, stasiun metro Noida, Noida. ITS Noida fasilitas kamar latihan gadhah total kapasitas kapasitas gabungan 300 + peserta ing 10 ruangan training.Noida latihan kamar ing Noidauga dilengkapi komputer dhuwur end, proyektor sing dipasang ing atap lan papan putih.

About Noida

Noida nduweni akeh papan pariwisata kalebu taman teknologi piranti lunak lan lapangan golf. Noida kanthi jarak cedhak karo cara NH-24 Express, flyway DND sing paling modern, nawakake paling apik ing pangembangan komersial / industri kelas, tujuan bisnis lan dalan umum sing becik kanggo kabeh negara. Noida minangka pusat MNC, Perusahaan IT kayata Accenture, sistem Adobe, CSC, HCL, Sapient, Oracle Corporations lan akeh liyane. ITS minangka solusi toko kanggo kabeh kebutuhan latihan yakni pelatihan perusahaan lan kamar latihan.

Kanggo pesen email ing aman.khanna@itsgroup.in

Fasilitas sing kasedhiya:

  1. Proyektor dipasang atap
  2. Papan putih karo Marker
  3. Botol banyu
  4. Pen lan pad
  5. 100% cadangan daya
  6. 02 wektu teh / kopi karo cemilan
  7. Nedha awan ing prasmanan

Internet - Ya, Sambungan lease kecepatan dhuwur.

Komputer - 4 GB RAM kanggo 32 GB RAM mesin sing kasedhiya.

Ethernet LAN / Wi-Fi connectivity

Panggonan 1

Sektor 63, Noida - 201301

Labs

LabsKursi
LAB140
LAB240
LAB334
LAB434
LAB534
LAB634
LAB724
LAB824
LAB924
LAB1024
  • 1419851458
  • 1419851543
  • 1419851610

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!