blog

12 Jan 2017

7 Trainings sange babagan VMware Certification

/
Posted By

VMware, Inc. yaiku tambahan Dell Technologies, sing menehi program lan administrasi maya lan virtualisasi, lan kasus kasebut minangka sing pertama kanggo mreorganisasikan kanthi virtualisasi rekayasa x86 monetarily. Didegake ing 1998, VMware dumunung ing Palo Alto, California. Ing 2004, iki dijupuk lan dadi cadangan EMC Corporation, banjur ing Agustus 14, 2007, EMC didol 15% saka organisasi ing New York Stock Exchange IPO. Pertukaran organisasi miturut VMW gambar.

Desktop VMware pemrograman terus dikelola ing Microsoft Windows, Linux, lan Mac OS X, dene program pemrograman perusahaan kanggo server, VMware ESX lan VMware ESXi, ana hypervisors logam sing kapapar sing mlaku kanthi bener ing piranti server tanpa mbutuhake sistem kerja fundamental ekstra. Sawetara Latihan apik tenan ing VMware kaya ing ngisor iki:

  • VMware vSphere: Troubleshooting Workshop [V6.0]
  • VMware vSphere: Ngoptimalake lan Skala [V6]
  • Direktur VMware Vcloud
  • VMware ICM 6.0
  • VMware ICM 5.5
  • VMware Horizon
  • Desain VMware

VMware Training Course & Certification

1.VMware ICM 5.5 Training Course & Certification

Kursus latihan tangan iki nyelidiki instalasi, konfigurasi, lan ngatur VMware vSphere®, sing kalebu VMware ESXi ™ lan VMware® vCenter Server ™. Iki mesthine gumantung saka adaptasi ESXi 5.5 lan vCenter Server 5.5. Mungkasi mesthi wae iki bakal memenuhi syarat kanggo njupuk ujian VMware® Certified Professional 5.

Tujuan:

Sadurunge rampung, mesthine kanggo ngerteni kapasitas vSphere 5.5 lan kalebu lan duwe kapasitas kanggo ketemu gol sing gawan:

  • Nglebokake sarat ESXi
  • Nglebokna kasus vCenter Server
  • Nglebokake piranti vCenter Server
  • Ngatur ESXi wis nggunakake vCenter Server
  • Ngatur kapasitas ESXi nggunakake vCenter Server
  • Ngatur ESXi ngatur nggenepi vCenter Server
  • Ngatur mesin virtual nggunakake vCenter Server
  • Nglebokake lan ngatur mesin virtual sing wis digawe tipis
  • Pindhahake mesin virtual nganggo VMware vSphere® vMotion®
  • Ngatur infrastruktur vSphere karo VMware vSphere® Web Client lan vSphere® Client ™
  • Pindhahake mesin virtual nggunakake VMware vSphere® Storage vMotion®
  • Ngatur entuk ngontrol vCenter Server
  • Monitor pemanfaatan aset nggunakake vCenter Server
  • Ngatur VMware vSphere® Ketersediaan, VMware vSphere® Fault Tolerance, lan VMware vSphere®

Informasi Protection ™ nggunakake vCenter Server

  • Aplikasi patches nggunakake VMware vSphere®Update Manager ™

Intine pirsawan

  • Eksekutif sistem
  • Sistem insinyur
  • Operator ESXi lan vCenter Server

Kepengin

  • Konflik organisasi sistem ing kerangka kerja Microsoft Windows utawa Linux.
  • Undhake pamikiran sing ditampilake ing Visi Virtualisasi Dasar Pusat Data VMware kanggo sertifikasi VCA-DCV.

 

2. VMware vSphere: Latihan & Sertifikasi Latihan lan Optimal [V6]

VMware vSphere: Ngoptimalake lan Skala dirancang kanggo klien vSphere® VMware. Pendidikan iki nyedhiyakake aptitudes kanggo nyusun lan njaga infrastruktur virtual sing bisa diakses lan gampang banget. Liwat alamat lan laboratorium gabungan, sampeyan bakal ngatur lan netepake highlights vSphere sing nggawé sawijining panyedhiya kanggo infrastruktur sing pancen serbaguna lan ngomong babagan kapan lan ing endi komponen kasebut duwe pangaruh sing paling apik. Sembarang individu sing wis siap kanggo njupuk pemahaman vSphere menyang tingkat sing luwih jero lan nemtokake carane nggunakke komponen lan kontrol sing propelan bakal entuk manfaat kanthi cara iki.

Tujuan:

  • Ngatur lan ngatur administrasi sistem ESXi lan kapasitas kanggo perusahaan ekspansif lan modern
  • Ngatur owahan ing lingkungan vSphere
  • Ngoptimalake eksekusi kabeh bagean vSphere
  • Geser lingkungan vSphere marang bebaya keamanan
  • Ngatasi masalah kesalahan operasional lan ngenali pembandhingan kasebut
  • Gunakake VMware vSphere® ESXi ™ Shell lan VMware vSphere® Assistant Manajemen kanggo ngatur vSphere
  • Gunakake VMware vSphere® Auto Deploy ™ kanggo nyusun host ESXi

Penonton sing Dituju:

  • Pemimpin kerangka kerja
  • Sistem insinyur
  • Integrator sistem

Kepemilikan:

Mungkasi salah sawijining kursus sing diiringi:

  • VMware vSphere: Instal, Ngatur, Ngatur [5.5, utawa 6]
  • VMware vSphere: Cepet Trek

Ing tangan liyane partisipasi learning lan organisasi keterlibatan karo ESXi lan vCenter Server

Entuk kesempatan kanggo nyedhiyakake supaya bisa ditemtokake banget.

 

3. VMware Vcloud Direktur Pelatihan & Sertifikasi

Kursus eLearning iki ing VMware vCloud Director bakal menehi kawruh dhasar Direktur vCloud lan bagian, desain, lan komponen sing beda-beda.

Kursus kasebut bakal diwiwiti kanthi review komputasi sing disebarake lan njlentrehake pengaturan sing ditawakake VMware kanggo komputasi sing disebarake. Sabanjure, sampeyan bakal neliti rékayasa, segmen, lan instalasi lan konfigurasi Direktur vCloud. Ing pungkasan, sampeyan bakal nemokake pangerten saka organisasi lan organisasi sistem manajemen lan akhir-klien ing Direktur vCloud.

Tujuan:

Menyang rampung dalan iki, sampeyan bakal duwe kapasitas:

  • Nyedhiyani diagram Direktur VMware vCloud
  • Nerangake teknik lan bagean Direktur vCloud
  • Instal lan ngatur Direktur vCloud
  • Ilustrasi pawarta organisasi ing Direktur vCloud
  • Ngenali limo sistem lan blumbang sistem ing Direktur vCloud
  • Nyedhiyani njelaske nganggo bentuk garis panyebaran lan dhukungan saka Direktur vCloud

Kepemilikan:

Penting pembelajaran virtualisasi lan kemajuan maya

 

4. VMware ICM 6.0 Training Course & Certification

VMware vSphere: Nginstal, Ngonfigurasi, Ngatur highlights latihan-latihan sing serius kanggo nginstal, ngrancang lan ngawasi VMware vSphere® 6, sing nglebokake VMware ESXi ™ 6 lan VMware vCenter Server ™ 6. Iki mesthine bakal nggawe sampeyan ngatur fasilitas vSphere kanggo asosiasi apa wae ukuran lan struktur panyedhiya kanggo paling inovasi VMware liyane ing produk farm server sing ditondoi.

Tujuan:

Nggambarake farm farm produk sing ditondoi prodhuk

  • Nggawe ESXi duwe lan nggawe mesin virtual
  • Jlentrehake desain vCenter Server
  • Nglebokake kedadeyan vCenter Server utawa VMware vCenter Server ™ Appliance ™
  • Gunakake vCenter Server kanggo ngatur ESXi duwe
  • Ngatur lan ngatur infrastruktur vSphere karo VMware vSphere® Client ™ lan VMware vSphere® Web Client
  • Ngatur sistem virtual karo switch standar vSphere
  • Gunakake vCenter Server kanggo ngatur macem-macem panyebaran panggonane inang: VMware vSphere® VMFS, NFS, SAN virtual, apa maneh, Virtual Volumes
  • Ngatur mesin virtual, tata letak, turunan, lan gambar
  • Nggawe vApp
  • Nggambarake lan nggunakke perpustakaan inti
  • Pindhahake mesin virtual nganggo VMware vSphere® vMotion®
  • Gunakake VMware vSphere® Storage vMotion® kanggo mindhah stacking mesin virtual
  • Monitor aset nggunakake lan ngatur pool aset
  • Gunakake VMware vRealize ™ Operations Manager ™ kanggo ngenali lan ngungkapake masalah liwat diselidiki lan awas
  • Ngatur VMware vSphere® High availability lan VMware vSphere® Fault Tolerance
  • Gunakake VMware vSphere® Replikasi ™ lan VMware vSphere® Data Protection ™ kanggo duplikat mesin virtual lan nindakake penyuluhan informasi
  • Gunakake VMware vSphere® Distributed Resource Scheduler ™ kanggo nambah duwe versatility
  • Gunakake owah-owahan vSphere sing disebarake kanggo nambah fleksibilitas aturan
  • Gunakake VMware vSphere® Update Manager ™ kanggo aplikasi koreksi lan nindakake investigasi dhasar ESXi, mesin virtual, lan operasi vCenter Server

Penonton sing Dituju:

  • Pengawas sistem
  • Sistem insinyur

Kepemilikan:

  • Konflik organisasi sistem ing kerangka kerja Microsoft Windows utawa Linux
  • Pangerten gagasan sing dituduhake ing Fundamentals Virtualization VMware Data Center kanggo sertifikat VCA-DCV

 

5. VMware vSphere: Troubleshooting Workshop [V6.0] Training

Workshop latihan tangan kasebut menehi informasi, pitulung, lan kapasitas kanggo nggolekake kemampuan kanggo nyelidiki lingkungan VMware vSphere® 6. Workshop iki nambah kemampuan lan kemampuan sampeyan nggunakke antarmuka baris perintah, VMware vSphere® Web Client, VMware vRealize® Log lnsight ™, lan perangkat beda kanggo ngeculake lan ngatasi masalah.

Workshop iki gumantung marang VMware ESXi ™ 6 lan VMware vCenter Server ™ 6.

Tujuan:

Sadurunge rampung, mesthine sampeyan duwe kapasitas kanggo nemokake tujuan sing ditemoni:

  • Gunakake Klien Web vSphere, antarmuka baris biaya, lan log kanggo nganalisa lan ngatasi masalah ing lingkungan vSphere
  • Introduce standard and methodology investigating
  • Isi masalah ngatur masalah lan entuk pitepangan saka masalah kasebut
  • Analisis panyimpenan kahanan kahanan lan mutusake masalah kasebut
  • Selehake masalah kahanan kahanan vSphere lan nyebabake panyebab sing bisa dituduhake
  • Diagnosa masalah Ketersediaan VMware vSphere® biasa lan menehi pengaturan
  • Mesthekake masalah sing diidentifikasi karo gerakan mesin virtual (VMware vSphere® vMotion®) lan manfaatake aset sing maju (VMware vSphere® Distributed Resource Scheduler ™)
  • Isi masalah vCenter Server
  • Temtokake ESXi duwe masalah, kuciwa kahanan, lan nengenake
  • Ngatasi masalah cacat mesin virtual, kalebu masalah instalasi, pratinjau masalah, masalah asosiasi, lan liya-liyane

Target pirsawan:

• Administrator sistem
• Sistem integrator

Kepemilikan:

Penting sing kudu digabungake dadi salah siji sing diiringi:

  • VMware Certified Professional 6 - Virtualisasi Pusat Data (VCP6-DCV)
  • VMware vSphere: Cepet Lagu [V6]
  • VMware vSphere: Ngoptimalake lan Skala [V6]
  • Saliyane learning and organization involvement with ESXi and vCenter Server
  • Keterlambatan ing antarmuka baris antarmuka banget diwènèhaké.

 

6. VMware Horizon Training Course & Certification

Iki limang dina, tangan-on mesthi menehi kemampuan kanggo ngirim desktop virtual lan aplikasi liwat panggung infrastruktur desktop virtual solitèr. Iki mesthine nyedhiyakake aptitudes ing nginstal, ngatur, lan ngawasi VMware Horizon® 7 liwat gabungan alamat lan lab-lab. Sampeyan bakal nemtokake carane ngatur lan masang blumbang mesin virtual, cara ngatur keamanan lan mesin, lan cara menehi lingkungan desktop sing owah-owahan kanggo mungkasi klien.

Tujuan:

Sadurunge rampung, sampeyan kudu nduweni kapasitas kanggo nemokake target sing diiringi:

  • Ngenali bagean VMware Horizon
  • Instal lan ngatur Tampilan Sambungan Server
  • Instal lan konfigurasi virtual desktop
  • Ngatur lan ngatur kerangka kerja VMware Horizon® Client ™
  • Ngonfigurasi lan ngatur blumbang mesin fisik lan virtual
  • Ngonfigurasi lan ngatur pools mesin virtual lengkap
  • Ngonfigurasi lan ngatur pools saka clone desktop sing disambungake
  • Ngonfigurasi lan ngatur pools mechanized saka turunan klon
  • Ngatur lan ngatur pools Desktop lan aplikasi Remote Desktop Services (RDS)
  • Gunakake Horizon Administrator kanggo ngatur lingkungan VMware Horizon
  • Ngatur akses aman menyang desktop virtual
  • Gunakake VMware Environment Manager ™ kanggo ngatur pangaturan pribadi lan konfigurasi aplikasi
  • Describe ventures kanggo ngatur manajemen profil
  • Gunakake VMware App Volumes ™ kanggo ngatur lan ngatur aplikasi
  • Ngatur execution lan adaptability saka penyebaran VMware Horizon

Target pamirsa:

Staf khusus sing makarya ing bagean IT organisasi end-klien lan individu sing ana ing pangiriman transportasi utawa virtual desktop administrasi

Kepemilikan:

Pelanggan sing nekani kursus iki kudu nduweni kemampuan infrastruktur VMware ing ngisor iki:
• Gunakake VMware vSphere® Web Client kanggo ndeleng kahanan mesin virtual, datastore, lan jaringan
• Bukak konsol mesin virtual ing VMware vCenter Server® lan ngakses sistem operasi tamu
• Nggawe snapshots mesin virtual
• Ngatur spesifikasi kustomisasi tamu
• Ngowahi sifat mesin virtual
• Ngonversi mesin virtual menyang cithakan
• Nyithak mesin virtual saka templateAttendees kudu paling sethithik pengalaman administrasi sistem Microsoft Windows:
• Ngatur layanan Direktori Aktif, kalebu DNS, DHCP, lan sinkronisasi wektu
• Watesan aktivitas kedhaftar 'kanthi ngleksanakake obyek Kebijakan Group
• Ngatur sistem Windows kanggo ngidini Remote Desktop Connections
• Mbangun sambungan ODBC menyang database SQL Server

7. Kursus Latihan & Sertifikasi Desain VMware

Kursus latihan jam amplitudo iki nyedhiyakake sampeyan kanthi sinau, kemampuan, lan kapasitas kanggo ngrancang lan nyebarke infrastruktur virtual vSphere® 6.0 VMware. Sampeyan njupuk sawise cara sing dituduhake kanggo ngrampungake rancangan lan masang pengaturan virtualisasi sing bisa diakses, serba guna, bisa diatur, lan aman, lan praktis praktik VMware sing paling apik.

Kursus iki nyinaoni kaluwihan lan bebaya pilihan desain sing bisa diakses lan menehi data kanggo ningkatake pilihan desain swara.

Ing salebetipun, sampeyan ngresiki aptitudes rancangan kanthi nggarap kanca ing desain ngluwihi. Sampeyan uga nyebarke bagian saka desain vSphere rampung.

Course iki gumantung marang VMware ESXi ™ 6.0 lan VMware vCenter Server ™ 6.0.

Tujuan:

Sadurunge rampung, mesthine sampeyan duwe kapasitas kanggo nemokake tujuan sing ditemoni:

  • Nemtokake kabutuhan bisnis lan aplikasi lingkungan saiki
  • Ngerti lan aplikasi struktur kanggo desain
  • Analisis keputusan desain lan usulan-usulan sing apik
  • Desain lan deployment infrastruktur manajemen pusat kanggo perusahaan
  • Desain lan deploy ladang server virtual kanggo perusahaan
  • Desain lan deploy infrastruktur proses kanggo perusahaan
  • Desain lan deploy infrastruktur administrasi kapasitas lan sistem kanggo perusahaan
  • Desain lan deploy mesin virtual kanggo mbukak aplikasi ing infrastruktur vSphere
  • Desain lan deployment keamanan, manajemen, lan pangalembana kanggo perusahaan

Target pirsawan:

Integrasi integrator; pakar sing ngrekayasa lan nyebarke kahanan vSphere

Prakata:

Konsumsi saka kursus sing diiringi:

  • VMware vSphere: Instal, Ngatur, Ngatur [V6.0]
  • VMware vSphere: Ngoptimalake lan Skala [V6.0]

Saliyané, keterlibatan kanthi proporsional karo penyebaran vSphere

Ninggalake a Reply

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!