blog

2 Jan 2017

Kenapa Tableau? Perangkat lunak Visualisasi Data paling apik

Apa Tableau? Apa Tableau minangka Software Virtualisasi paling apik

Tableau kasebat minangka piranti lunak persepsi data digawe dening Tableau Software. Tableau nyathet kanthi gampang nganti meh kabeh sumber data, yaiku Gudang Data perusahaan, Microsoft Excel utawa data elektronik. Tableau ngira-ngira pangertèn sing cepet banget kanthi ngganti data menyang njaba, persepsi intuisi sing disebut dashboard. Prosedur iki entuk mung detik utawa menit sing cocog karo sasi utawa taun, lan wis rampung kanthi gampang kanggo nggunakke antarmuka intuisi. Kenapa Tableau?

Kenapa Speedak Tableau Market

Tableau dimaksudaké kanggo nangani lan nyelidiki data kanthi koheren, gampang kanggo njupuk cara. Hasil kasebut ing wektu kurang dandan, nggawe data luwih apik luwih cepet. Kapasitas kanggo nyetel pasar cepet kanthi tangan gedhe banget. Tableau mènèhi kemampuan kanggo ningkataké pilihan bisnis sing cepet adhedhasar data, menehi sampeyan posisi sing nguntungaké.

Gampang kanggo Gunakake

Ujian data ora perlu dadi hard, nanging luwih akeh tahapan persepsi data nggawe cara kasebut. Tableau ngrampungake karo ketidaknyamanan sing ora ana artine, nandhakake emphasis marang apa sing paling penting - nemokake ajining ing data sampeyan. Antarmuka Tableau sing gampang dipigunakaké sajagad, nanging angel kanggo sinau, sing tegese sampeyan ora kudu dadi virtuoso data kanggo nglakoni.

Ora Big Data

Disaguhi Kapadhetan penyitaan Big Data, Tableau ndadekake ngukur ukuran data sing ora perlu katon gampang. Tableau bisa mbedhah lan mbayangake data sampeyan luwih apik tinimbang piranti lunak perwakilan data sing kasedhiya, tanpa mangerteni carane ekstensif data sampeyan.

Tableau Ora Sembarang Data

Kabeh data digawe padha karo Tableau. Antarmuka sing gampang dianggo ditemtokake dening motor data cepet banget sing ngolah data saka sumber sing beda karo insting sing ora umum. Sampeyan ora perlu maneh ngresiki babagan piranti lunak persepektif data supaya bisa nggunakake data, kayata Tableau kabeh.

Gegayutan, Visualisasi Interaktif

Mungkin tabel sing paling disenengi dening Tableau luwih saka pesaing minangka kapasitas kanggo nggawe perwakilan data apik. Dadi, Tableau nawakake perwakilan data sing paling akeh banget babagan apa wae babagan piranti lunak persepsi data.

Similarity over Multiple Platforms

Tableau wis ngganti industri investigasi bisnis kanthi nggawe pemahaman sing cepet mbukak kanggo sapa bae - manawa liwat piranti desktop, program web, iPad utawa ponsel.

Tableau minangka Pamimpin Industri

Tableau wis menangaké penghargaan sing ora bisa dipérang manèh ing saindenging industri pengetahuan bisnis lan kanthi cepet ngowahi dadi standar kanggo pemahaman data kualitas.

Tableau malah menang sajrone spesialis industri wawasan bisnis ing Gartner minangka panggunaan keputusan BI.

2 Kursus Latihan Tableau Paling penting lan Certifications sing mbantu ing Data Visualisasi

  • Tableau Desktop Fundamental
  • Tableau Advanced Desktop

1. Kursus Latihan & Sertifikasi Tableau Desktop Fundamentals

Kabudayan Belajar Pusat kabisan ing awal kelas kasebut. Sampeyan bakal milih prolog sing ati-ati kanggo pemeriksaaan data lan rencana visual ing Tableau, lan nemtokake carane ngarang weruh lan dashboard cerdas.

Tableau Desktop Fundamentals Target Audience

Kursus iki ditrapake kanggo wong lanang ing tengah-tengah leveling meja Tableau. Iku kanggo saben individu sing kerjane karo data - mbayar sethithik pandhuan kanggo dhasar khusus utawa sistematis. Kursus iki dimaksudaké kanggo mbantu sampeyan ngerteni lan nggunakke gagasan lan tata cara kritis ing Tableau kanggo ngalih saka representasi sing gampang lan rumit lan ndhelikake carane nggabungake dashboard kasebut.

Nganti pungkasan iki, sampeyan bakal duwe kapasitas:

  • Digandhengake karo data sampeyan.
  • Ngowahi lan nyisihake sumber data.
  • Nduweni tembung Tableau.
  • Nggunakna antarmuka Tableau / worldview kanggo persepsi efektif.
  • Priksa pitakon penting kalebu estimasi nomer juggling dhasar, akumulasi adat lan proporsi, tanggal math, lan komputasi tabel snappy.
  • Ngomong karo data sampeyan nggunakake lenga perwakilan sing diiringi:
    • Salib tab
    • Peta geografi
    • Peta panas
    • Wit peta
    • Pie garis besar lan bar grafik
    • Double hub lan grafik gabungan karo macem-macem jinis check
    • Dhuwur Layar
    • Disperse Plots
  • Pabrik dashboard kanggo nuduhake persepsi.

2. Tableau Desktop Training & Certification Advanced Course

Priksa Tabel Tableau Desktop sing luwih spesifik lan delve luwih menyang data sampeyan. Sampeyan bakal mangerteni propelled digunakake kanggo figurings lan prosedur grafik sing nggawe pemeriksa inventif lan dashboard.

Tableau Desktop Advanced Target Audience

Punapa panjenengan kepingin dados pelanggan Tableau ingkang dipunpadosi damel representasi ingkang édan? Mesthi, sampeyan bakal nemtokake cara kanggo nggoleki paling apik saka Tableau Desktop kanthi nyelehake figurings lan nglamar mau menyang kahanan sing bener. Iki bakal mbantu sampeyan mangerteni nalika count meja, figuring utawa LOD kudu digunakake lan nalika tutup. Sampeyan bakal ningkatake pangerten babagan carane nyedhakake shrewdly lan ngatur perwakilan. Iki bakal rampung liwat kahanan tartamtu babagan mbobol data wektu, geografis, lan review. Sadurunge akhir kursus iki, sampeyan bakal nduweni alat sing kuwat lan kuwat kanggo nggawe investigasi imajinatif lan dashboard.

Priksa kanggo Tabel Desktop majeng

Iki kelas tingkat propelled. Understudies kudu nduweni pangerten komputasi kuat ing Tableau sadurunge arep menyang kelas iki. Iku banget diwenehake yen understudies wis aced Desktop I lan Desktop II utawa gagasan lan kabisan samesthine sadurunge arep Desktop III.

Ing pungkasan iki, sampeyan bakal duwe kapasitas:

  • Gunakake figurings kanggo nambah kawruh ekstra menyang data sampeyan
  • Fuse diusir njelaske nganggo bentuk garis menyang diselidiki
  • Aplikasi nganggo metode dashboarding
  • Nggunakke figurings, parameter, lan perkiraan tabel pasangan
  • Nggunakna metode Tableau kanggo ngatasi kasus bisnis biasa
  • Ngatur persepsi lan dashboard kanggo efek paling ekstrim
  • Nliti illustrasi situasi bisnis sing bener

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!