blog

Pandhuan lengkap kanggo jendhela
20 Dec 2017

A Beginners Guide kanggo Windows Server Certification: MCSA, MCSE and MTA

/
Posted By

Pandhuan kanggo sertifikasi Windows Server MCSA MCSE lan MTA

Titik dening titik ngatur kanggo program sertifikasi Microsoft diagram arah pembangunan ing istilah profesi. Titik kapentingan minangka plot kanggo kelancaran sing luwih apik. Perlu dimangerteni ana akeh sertifikasi Microsoft sing bisa diakses ing pasar. Microsoft Office endorsements kanggo aplikasi uga kanggo komputer, platform pangembang lan database.

Panuntun iki kanggo kabeh sertifikasi tingkat Microsoft ngenalake sampeyan Sertifikasi MCSA, Sertifikasi MCSE, Sertifikasi MTA. Program sertifikasi kasebut kanggo Microsoft wis dipercaya ing saindhenging taun lan diaktifake munggah minangka sertifikasi apik banget. Microsoft ndadekake administrators, tim pemeriksa lan tim dhukungan saka kabeh item kerangka lan aplikasi sing diakses saka Microsoft.

Sejatine, sampeyan kudu ngerti yen miturut Sertifikasi MCP, sing disebut MCSA, MCSE lan sertifikat Spesialis nemokake. MOS lan MTA endorsement ora ana ing sangisore MCP tag. Nganyari yen ora ana ujian sing kudu dianggep perlu kanggo kualifikasi kanggo sertifikat sing dibahas babagan ndhuwur.

Ngerti kabeh ujian

Trek trek Microsoft Server kalebu MTA, MCSE lan MCSA kapercayan. Nang MTA Server ana sertifikat dhewekan sing disebut Infrastruktur IT. Kanggo nggoleki sing padha, sing duwe pengarep-arep kudu ngliwati ujian siji saka limang. Tema lan wilayah tutup kaya dhasar administrasi server, sistem administrasi, versatility lan gadget, Cloud lan keamanan.

Sertifikasi MCSA

Kanthi track MCSA Server, ana server Windows 2008, 2012 lan 2016. Iki trek Windows Server mbutuhake telung ujian kanggo saben. Dadi yen bisa, sampeyan mung perlu loro ujian kanggo Linux ing sertifikat Azure lan MCSA: Cloud Platform. Saben uwong katon penting kanggo sabanjure. Microsoft Database cert way melu MCSA, MTA lan MCSE. Lagu Database MTA perlu ujian siji. Kanggo MCSA Database track, iki ana MCSA: SQL Server 2012 / 2014 lan MCSA: SQL 2016. Iki kudu telung ujian.

Certified MCSA Desktop nggabungake siji sertifikasi kanggo Windows 10 minangka declared in January 2017. Kanggo entuk MCSA: Windows 10 sampeyan kudu melu ujian sawetara.

Path Aplikasi MCSA nggabungake siji sertifikat - dadi tartamtu, MCSA: Kantor 365. A sawetara ujian dijupuk kanggo njaluk iki. Microsoft nawakake sertifikat MOS Office 2016 kanggo saben aplikasi Office. MOS 2016 Expert cert ngenali sing nduweni posisi paling dhuwur saka garis Kantor. Pesaing kudu mbusak papat ujian. MOS 2016 Master perlu ngetrapake enem ujian.

Sertifikat Microsoft Server uga cocog kanggo master IT sing ana gegayutan karo desain, penyebaran, pengaturan utawa ngatur kondisi Windows. Iki bisa nggabungake desktop utawa malah gadget. Sing duwe MS certs diisi minangka pros, kepala, analis lan liya-liyane.

Akhir-akhir iki, sertifikasi MCSA, sertifikat MCSE lan sertifikasi MTA wis nambah intrigue lan energi sing kondhang. Individu sing ngupaya sawise nyiapake MCSA utawa MCSA lan Microsoft Training njaluk gegandhèngan karo platform kaya Kantor 365, Kantor lan Microsoft Dynamics 365.

Sertifikat MCSE

Nganti Maret 31 taun iki, trek MCSE Server diiringi SharePoint, Komunikasi, Private Cloud, Cloud Cloud, Infrastructure, Infrastruktur Messaging lan Infrastruktur Server kanggo Infrastruktur Server, Infrastruktur Desktop lan trek Cloud Pribadi sing kudu katon kanggo MCSA: Windows Server 2012.

Kanggo persetujuan Olahpesen, Komunikasi lan SharePoint sampeyan kudu njupuk sertifikat MCSA kanggo Kantor 365. Sampeyan kudu nduweni kualifikasi minangka ora sithik mung sawetara ujian sing beda kanggo menang kualifikasi MCSE Server. Lagu Database MCSE nduweni telung sertifikat sing ditawarake. Sertifikat paling anyar yaiku MCSE: Manajemen Data lan Analytics, nanging loro luwih dhisik yaiku MCSE: Business Intelligence and MCSE: Platform Data. Paling up to date pilih butuh papat ujian. Modul luwih modhèrn perlu limang ujian. Loro-lorone pendhapat sadurunge dipindhah maneh kanggo nawakake papan kanggo MCSE: Manajemen Data lan Analytics.

Sertifikasi MTA

Cara nganggo Microsoft Desktop bareng karo sertifikat MTA, Microsoft Spesialis lan MCSA. Spesialis Microsoft ing Windows 10 bakal nyana siji kanggo mbusak ujian. Cara MTA Desktop nduwe sertifikat sing dhewekan kanggo Infrastruktur IT. Iki padha karo trek MTA Server sing kita deleng sakdurunge. Trek Infrastruktur MTA mbutuhake sampeyan nglulusake ujian siji saka limang kabeh. Ujian kasebut ana ing sistem administrasi, portabilitas, administrasi Windows Server, versatility, lan fundamental awan lan gadget.

Cara pangembang Microsoft ndhampingi MCSD lan MTA certs. MTA Pengembang ngerteni sing ing level bagean minangka pangembang program. Sertifikasi kasebut perlu dadi pesaing kanggo entuk siji saka telung ujian. Zona sing paling apik yakuwi fundamental advokasi aplikasi HTML5, perbaikan program lan fundamental pengujian program.

Sawetara Related Posts:

Ninggalake a Reply

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!