дипломиран студент-аватар

75500 +

Студенти сертифицирани

група

18 + вреден

Training Partners

училница

550 +

Овластени тренери

книги

390 +

Достапни курсеви

Курсеви во побарувачка

Наши клиенти

 • Nagarro
 • hpe
 • Хронос
 • getronics
 • Gemalto
 • dellemc
 • американски
 • Ериксон
 • Hcl
 • канцеларија
 • soprasteria
 • тата комуникации
 • ослето

Што вели студентот?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!