блог

андроид-тренинг-гургаон-него
15 ноември 2016

Ново за Android развој и тестирање

За Андроид:

Андроид оперативен систем (оперативен систем) е развиен од Google, кој го користи 80% од паметните телефони во светот. Тоа значи дека постои неверојатна можност за Андроид програмери за нивната иднина иднина. Ако го земеме предвид фактот дека следната генерација интернет корисници (која е повеќе од 1 милијарди долари) може да пристапи до интернет за прв пат на нивниот мобилен телефон. Развој е способноста да се развие функционална и добро дизајнирана Андроид апликации ќе ви понуди фантастична можност да се поврзете со бројот на луѓе кои се сврти кон нивните интернет-от за мобилни телефони да најдат какви било информации за нешто додека одите или се движите во автомобил или воз .

За среќа за луѓето кои сакаат да научат развој на апликација за Android, во процесот на претворање од потрошувачите кон креаторите, има премногу опции за да се продолжи, што ќе направи одлична работа за да ви помогнеме да ги научите основите на Android и Java програмирањето. Исто така ќе сфатите дека сте започнале возбудлив курс за да станете експерт за развој на Андроид.

Андроид обука

Андроид курс за обука е наменет за студенти кои се нови за Андроид и сакаат да научат како можат да изградат моќни Андроид апликации и да ги тестираат. Добрата работа во врска со оваа Андроид тренинг е тоа што не ви требаат стручни вештини за кодирање за да се запишете во овој курс за обука на Андроид. Ако знаете како да користите паметен телефон за да пребарувате на интернет или да испраќате фотографии и пошта на вашите пријатели, би било доволно.

Учењето нешто ново не е лесно:

Како што знаете дека учењето нешто ново не е лесно дали станува збор за развој на апликација за Андроид / Тестирање или дизајнирање слики користејќи Photoshop или CorelDraw. Мора да имате страст, како и ентузијазам да научите нешто ново, а потоа да се движите напред за да се постигне стручност во неа. Добрите курсеви за обука на Андроид и упатства за развој на Android / Тестирање ќе ви помогнат да одите низ процесот на изработка на најдобри функционални Андроид апликации кои влијаат врз параметрите на формата и функционалноста.

Избор на најдобар институт за обука:

До крајот на обуката за Андроид обука, ќе имате доволно познавања за да развиете и тестирајте едноставни, но моќни апликации кои можете да ги споделите со вашите познаници. Многу е важно мудро да одберете мултимедијален сервис, бидејќи само овластени ИТ институти за учење, како на пример Иновативни технолошки решенија, поседуваат потребната експертиза и знаење.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!