блог

#аплекс часовник серија 2
12 декември 2016

Apple Watch серијата 2 се занимава рекламни празници

Епл објави две нови рекламни пораки за нивната Епл часовник 2, верувајќи дека ќе му помогне на сеприсутноста и ќе се занимава многу повеќе.

Apple Watch серија 2

Cupertino tech goliath би можел да ги искористи најголемите придобивки од нивните огромни договори со iPhone оваа година со доаѓањето на нивниот неодамна водоотпорен iPhone 7 и 7 Plus со двојни фотоапарати, но сепак со сите сметки ќе одат на сè за да ги донесат своите smartwatch шеми up и контрола на озборувања tawbits дека тоа не е толку добро познат како организација тврди.

Од крајот на краиштата, понудите на сите паметни телефони - не само на Apple - отидоа околу повеќе од 50 проценти. Новиот аранжман на Apple за промоции отпуштен во петокот ја најавува својата серија на Епл часовници 2 како "дефинитивен начин на живот на gadget."

10-до 16-вториот снимки вклучуваат места од она што изгледа како Лос Анџелес и Азија, студио за движење и надворешна фудбалска координација. Промоцијата дополнително се концентрира на уникатното распакување на предметот, со тоа што корисникот го отвара како благослов - предлагајќи дека ќе направи беспрекорен подарок за Божиќната сезона!

Mashable гарантира дека Apple Watch се вози во приказот на smartwatch, меѓутоа организацијата одби да ги открие вистинските броеви за нивните договори, со што многу неизвесност е неговата сеприсутност.

Сепак, извршниот директор на "Епл", Тим Кук, шокирачки гарантираше во вторникот, преку е-маил до Ројтерс дека неговите "информации покажуваат дека Apple Watch прави исклучителни и се чини дека е извонреден меѓу најраспространетите покрови за оваа година".

"Развојот на шеми е надвор од графиконите. Вистина е да се каже, во текот на главната недела на божиќните шопинг, нашата понуда преку Apple Watch беше поизразена од било која недела во историјата на предметот. Уште повеќе, како што очекувавме, ние сме на вистинскиот пат за најдоброто тримесечје за Apple Watch, "компонира Кук.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!