блог

167300-OVI57N-347
23 февруари 2017

Што е сертификација на AWS?

/
Испратено од

AWS сертификација

AWS Обезбедување сертификати за сертификати и обуки за вонредни нивоа за архитекти на решенија, администратори на SysOps и програмери. Иновативните технолошки решенија нудат сертификати на професионално ниво за архитекти на решенија и инженери од DevOps во име на AWS.

Листа на AWS курсеви за обука и сертификати

Ср. Бр.Веб-страницамесец
1http://www.stumbleupon.com/Jul-17
2https://www.reddit.com/Jul-17
3http://www.citeulike.org/Jul-17
4https://delicious.com/Jul-17
5http://www.pinterest.com/Jul-17
6https://www.tumblr.com/Jul-17
7https://www.diigo.com/Jul-17
8http://slashdot.org/Jul-17
9https://www.google.com/bookmarks/Jul-17
10http://www.newsvine.com/Jul-17
11http://digg.com/Jul-17
12http://www.bibsonomy.org/Jul-17
13http://tryengineeringnews.org/Jul-17
14http://www.folkd.com/Jul-17
15http://www.pearltrees.com/Jul-17
16http://independencescience.co/Jul-17
17http://www.hollywood2012.com/Jul-17
18http://wegokiev.com/Jul-17
19http://fossilafrica.com/Jul-17
20http://kbrabbitry.com/Jul-17
21http://www.bizsugar.com/Jul-17
22http://www.iesa.co/Jul-17
23http://www.fearsteve.com/Jul-17
24http://ihaan.org/Jul-17
25http://bosplus.org/Jul-17
26http://esa-2013.com/Jul-17
27http://immigrationlawpros.com/Jul-17
28http://speedycon.org/Jul-17
29http://utoms.org/Jul-17
30http://atlhtml5.net/Jul-17
31http://london8.net/Jul-17
32http://wirefan.com/Jul-17
33http://dictaf.net/Jul-17
34http://jofrati.net/Jul-17
35http://t3b-system.com/Jul-17
36http://gardicanin.netJul-17
37http://www.usefulenglish.netJul-17
38http://relevare.net/Jul-17
39http://todays1051.net/Jul-17
40http://temateater.net/Jul-17
41http://aixindashi.org/Jul-17
42http://gen-eff.net/Jul-17
43http://vtv10.com/Jul-17
44http://youmob.com/Jul-17
45http://tatvanstories.com/Jul-17
46http://gardicanin.net/Jul-17
47http://www.pixador.net/Jul-17
48http://atlasassistans.net/Jul-17
49http://www.usefulenglish.net/Jul-17
50http://www.addusastory.com/Jul-17
51https://dzone.comJul-17
52http://bjwhj.com/Jul-17
53http://url.org/Jul-17
54http://cocosislandsnews.infoJul-17
55http://www.jodohkita.info/Jul-17
56http://www.airpim.biz/Jul-17
57http://www.prbookmarks.com/Jul-17
58http://www.bookmark4you.com/Jul-17
59http://www.craftjuice.com/Jul-17
60http://www.linkr.hu/Jul-17
61http://www.acymca.net/Jul-17
62http://www.designfloat.com/Jul-17
63http://www.yemle.com/Jul-17
64http://www.zariaetan.com/Jul-17
65http://eugendorf.netJul-17
66http://www.openfaves.com/Jul-17
67http://www.sitejot.com/Jul-17
68http://www.tourdion.com/Jul-17
69http://www.postolia.com/Jul-17
70http://www.addthismark.com/Jul-17
71http://www.yoomark.com/Jul-17

AWS технички основи:

Курсот AWS Business Essentials е наменет да ви помогне подобро да го разберете AWS облакот, со цел дека сте подобро подготвени да ја испитате и развиете стратегијата за избор на облак. Курсот зборува за основите на AWS и наклоните на облак компјутерите за вашиот бизнис, вклучувајќи ги и безбедноста, и пари поврзани со предности. Таа претставува системи за плодна присвојување на облаци, се однесува на променливите организациски ИТ и делови за стекнување, и ги разгледува како AWS услугите можат да го променат управувањето со трошоци за ИТ. #AWS обука

AWS - решенија архитект:

Сертификатот AWS Certified Solutions Architect - Associate се предлага за луѓе со искуство во дизајнирање на дистрибуирани апликации и системи на платформата AWS. Испитните идеи што треба да ги разберете за овој испит вклучуваат: Дизајнирање и имплементирање на адаптибилни, високопристапни и виртуелни системи на AWS. #AWS сертификација

Архитекти на AWS:

Архитектурата на AWS ги опфаќа основите за градење на ИТ инфраструктура на AWS. Курсот има за цел да ги прикаже аранжманите на предлози како да го унапреди користењето на AWS Cloud со разбирање на услугите на AWS и како овие услуги се вклопуваат во аранжмани базирани на облак. Овој курс ги нагласува AWS облак најдобрите практики и пропишани примери на планови за да им помогне на understudies темелно да се разгледа постапката на архитектура идеални ИТ аранжмани на AWS. Контекстуалните истражувања низ целиот курс се карактеризираат како некои клиенти од AWS ја истакнаа својата инфраструктура и техниките и услугите што ги актуелизираа. #AWS курсеви за обука

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!