Барам повик назад?

Полињата означени со * се бара

AWS Цел и Предности

високоплатена AWS сертификацијаЗабрзување на кариера раст и да добиете високо платена работа.

гол AWS сертификацијаЌе добиете повеќе и повеќе можности за кариера за да ја постигнете вашата цел.

сертификација на AWS во кариерата

Највисок раст во кариерата со напредни ИТ професионални вештини.

AWS сертификација со највисок раст

Побарајте ја вашата квалификација со технологии за виртуелизација за раст на побарувачката на кариера.

средно AWS сертификација

Научете AWS и водете ја иднината.

рацете на AWS сертификација

Подобрете го вашето CV за подобра изложеност, аплицирајте за интервјуа со право и високо платени работни места.

AWS курсеви


Архитектура на AWS обука

Архитектура на AWS (Амазон Веб Услуги) Курсот за обука ги опфаќа техничките концепти за изградба на AWS инфраструктура. Курсот има за цел да ги научи архитекти на решенија како оптимално да го користат AWS облакот со користење на AWS услугите. Учесниците, исто така, ќе научат препорачани шеми за дизајн и AWS облак најдобрите практики за дизајнирање и оптимизирање на ИТ (иновативна технологија) решенија.

  • Следете ги најдобрите практики на AWS архитектурата и препорачаните принципи за да донесувате одлуки за ИТ инфраструктура.
  • Архитект сигурно, високо достапно инфраструктурно решение и скалабилно за услугите на AWS.
  • Спроведување на карактеристиките на еластичност и флексибилност во ИТ инфраструктурата со користење на AWS успешни услуги.
  • Минимизирање на трошоците и подобрување на перформансите со тоа што инфраструктурното решение засновано на AWS е високо ефикасно.
  • Користете добро архитектирана рамка за подобрување на ИТ архитектурата со AWS

Aws обука за техничка обука

AWS(Амазон ВебУслуги)Курс за технички основи воНЕГОВИТЕ(Иновативни технолошки решенија) има за цел да ги запознае учесниците со производи, услуги и заеднички решенијаАмазон ВебУслуги. Тоа ви обезбедува основи за да станете поуспешни во идентификувањето на услугите на Amazon Web Services за да можете да донесувате информирани одлуки за ИТ решенија врз основа на вашите бизнис барања и да започнете да работите на AWS.

  • Дознајте за основните концепти на дизајн на центарот за податоци.
  • Разбирање на концепти и терминологија поврзани со AWS платформа
  • Научете да навигирате и да ја користите AWS Management Console.
  • Управување со идентитетот и пристапот (IAM) & Спроведување безбедносни практики за AWS.
  • Користат инфраструктурни услуги, вклучувајќиАмазон еластичен пресметан облак (EC2), Амазон Еластичен Блок Продавница (EBS), Амазон VPC (Виртуелен Приватен Облак), Автоматско Скалирање, Еластичен Load Balancing (ELB) и Amazon S3 (Едноставна Складишна Сервиса).

Листа на AWS сертификација курсеви

Научете AWS курс во Гургаон. Запиши заAWS обука во Гургаон in врвна компанија за обука "Иновативни технолошки решенија" и да добиете AWS сертификација. Добијте детали за надоместоците за курсот, наставната програма, времетраењето, времетраењето на серијата.

Сл. Не.Име на курсотЗапиши се сега
1АРХИТЕКТИРАЊЕ НА ОБУКАТА НА АМС Прикажи ги Повеќе
2АВС ТЕХНИЧКИ ОСНОВНИ ОБУКИ
Прикажи ги Повеќе

Конструиран за најсложените барања

безбедна AWS сертификација

Сеопфатни безбедносни способности за задоволување на најсложените барања за безбедноста на информациите.

во согласност AWS сертификација

Богати контроли, ревизија и широки безбедносни акредитации. зошто најдобро им служиме на нашите клиенти?

хибридна AWS сертификација

Изградба на хибридни ИТ архитектури кои ја прошируваат вашата локална инфраструктура до Облак.

 
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!