блог

18 Јан 2017

Областа награди име Red Hat JBoss EAP финалист за Најдобра Облак Middleware на 2016-2017

Убава сум да ги споделам вестите со тоа Red Hat JBoss Enterprise Application Платформата е финалист на 2017 Облак награди, се бори за титулата "Најдобра платформа-како-сервис / Облак Middleware." Ние се смета дека го направиле тоа далеку во процедурата за утврдување и предвидување на декларацијата на генералниот шампион во не толку далечна иднина.

Потсетувајќи се на она што сме го исполниле во текот на претходната година, ме зачудува колку далеку сме дојдени. Само шест месеци назад, ние промовиравме еден од нашите најголеми и најефикасни платформи ремонти со доаѓањето на JBoss EAP 7 како основа за апликации кросовер облак. Денес, JBoss EAP е главниот отворен код Java EE 7-конзистентен апликациски сервер. Ние ја развивме платформата за облачни ситуации - особено Red Hat OpenShift Container Platform, која сама по себе е победник на 2013 облак награди - да им даде на Java програмски дизајнери влезната рампа за облак-локалните регистрирање, микрослуги архитектури, оддели, а тоа е само врвот на ледениот брег, додека ги поттикнува да продолжат да ги искористуваат и прошируваат нивните тековни рамки.

Како TechValidate се осврнува на назначувањето на Red Hat во 2016, главните потешкотии со кои се соочуваат бројните ИТ поделби денес вклучуваат трошоци и притисок за продолжување на апликативната основа, како и тежината за зголемување на профитабилноста на пазарот со брзина на пазарот и дизајнерот. За да се справат со овие тешкотии, здруженијата го организираат својот капацитет да ги пренесат бизнис пофалбите и напредувањето за рекламирање побрзо од нивната опозиција преку забрзување на подобрувањето и придвижување на апликации до облакот - и многумина се вртат кон JBoss EAP за да ги задржат овие напори.

IDC компанија за испитување на индустријата зборуваше со клиентите на Red Hat користејќи JBoss EAP за институционализирање и подобрување на нивните напори за подобрување на апликациите. Клиентите го пофалија JBoss EAP за давање на финансиски скромен аранжман кој ги зајакнува нивните институционални напори и ги пренесува угледот и инвестициските фондови преку наследни, ексклузивни аранжмани. 2015 IDC сметаат дека именувани од Red Hat откриле дека овие асоцијации постигнале нормален износ од 509 проценти кој може да се измери повеќе од три години, додека создавајќи 70 проценти повеќе апликации за секоја година со 35.5 проценти помалку дизајнерски часа по апликација, соодветно на институционализирање на JBoss EAP.

Бројките се исклучителни и се однесуваат на позитивниот ефект што JBoss EAP може да го има врз организациите на клиенти. Доаѓа до такво нешто, и начинот на кој 100 процентот од испитаниците во истражувањето на TechValidate изјавиле дека се задоволни со JBoss EAP, помагаат да се потврди однапредот што го направивме - и работата што ја правиме за да го задржиме тој напредок - со JBoss EAP. Задоволен сум од трудољубивата работа што ја ставивме до оваа точка, и уште еднаш, се сметаме дека се перцепира за тоа.

Некои од најважните Red Hat JBoss Enterprise обука и сертификација на курсот се како следи:

&bsp

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!