• ИТ ЛОГОС Конечна целосна големина - Копирај

ITS Tech School Форум

ITIL
мислења
Теми

ITIL дискусија

Општа дискусија за сите аспекти на библиотеката за ИТ инфраструктура (ITIL)

0
0

ITIL Работа

Форум за баратели на работа и работодавци во ITIL арената.

0
0

ITIL сертификација

Дискусии поврзани со ITIL сертификација, обука и испити.

1
1

ITIL Open Guide

Разговори, прашања и одговори во врска со отворениот проект: Водичот за ITIL

0
0

ITIL обука и ITSM конференции

Известување за конференции и семинари кои се фокусираат на, или вклучуваат, ITIL содржина

0
0

ITIL сервисен центар

Отворена дискусија за прашања поврзани директно или првенствено со услугата или службата за помош.

0
0

Управување со проблеми

Дискусија за прашања поврзани директно или во голема мера со управување со проблеми на ITIL.

0
0

менаџмент на промени

Дискутираат и дебатираат прашања за управување со промени

0
0

Конфигурација за управување со

Дискусија форум посветен на управување со конфигурации и ITIL

0
0

Испорака на услуги на ITIL

Форум за да разговараат за ITIL прашања и дисциплини кои покриваат испорака на услуги.

0
0

Поврзани теми

Разговарајте за теми кои се наоѓаат на работ на ITIL, вклучувајќи ги и односите со други пристапи.

0
0

Разно

Дискусија за било која ITIL или прашања поврзани со тоа што не се вклопуваат во било кој од горенаведените.

0
0

Сподели:
 
  
Работно

Ве молиме Логирај Се or Регистрирај се

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!