• ВЕДНАШ
  • ИНТЕГРИРАМЕ
  • СЕ КОНСУЛТИРАМЕ
  • Управуваме

Безбедносен консалтинг

Професионалните консултанти за безбедност може да бидат решение за дилемата дека нема доволно знаење и експертиза за да се справат со најновите сајбер-напади, закани и слабости. Можеме да доставиме широк спектар на способности - од пробивање на тестирање до придржување кон регулативата и стандардите, до ранливост.

Прочитај повеќе


ERP Консалтинг

ERP Консалтинг во сегментот значи успешни проекти, силно задоволство на клиентите и иновативни решенија, како долгогодишен партнер на SAP, им нудиме на нашите корисници сеопфатни совети од технолошки и бизнис-ориентиран процес.

Прочитај повеќе

Дали сте подготвени да добиете безбедност и ERP консултантски услуги?

Нашите експерти се тука да помогнат!

Што правиме?

Управуваме

Ние ја следиме заканата и нападите, управуваме со логови, пријавуваме инциденти и истражуваме, управуваме со безбедносните средства и управуваме со ранливоста како услуги.

Ние се консултираме

Ризик и усогласеност, Форензичка анализа, проценка на БДП и советување, тестирање на пенетрација и етичко хакерство, разбирање на процесот и помагање на спроведување на ефикасен и сигурен начин.

Ние интегрираме

Разбирање на хостирани технологии, импликации и интегрирање со нов процес и софтвер. Ние разбираме, планираме, создаваме, интегрираме, имплементираме и полетаме

Ние обучени

Имплементација, советување, интеграција и потоа Пренос на знаења со кој можете сами да управувате со сопствените системи со минимална поддршка од надворешен советник.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!