Blue Coat Certified Packetshaper Администратор

Син Грб сертифициран Packetshaper администраторски курсеви за обука и сертификација |BCPSA обука

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Blue Coat Certified Packetshaper Администраторски курсеви за обука

на Син Грб сертифициран PacketShaper Администратор (BCPSA) се разбира е наменета за ИТ професионалци кои сакаат да ги развијат основните знаења и вештини за управување со инсталиран Blue Coat PacketShaper на дневна основа. Овој курс е наменет за корисници кои сакаат да применат нови функции на PacketShaper кои овозможуваат интегрирани можности за видливост, контрола и компресија во еден уред. По завршувањето на овој предмет, учениците ќе можат: Користете го и разберете го производот PacketShaper и неговите функционалности и способности. Класифицирајте сообраќај. Анализирајте ја вашата мрежа, апликација и ефикасноста на домаќинот.

Наменети публика од Blue Coat Certified Packetshaper Администраторски курс

Овој курс е наменет за ИТ професионалци кои бараат основна оперативна работа управување со мрежата знаење и вештини; односно мрежни / системски администратори кои се одговорни за управување со перформансите на мрежните апликации со помош на Син палто пакети.

Предуслови за сертификација на Blue Coat Certified Packetshaper Администратор

Студентите треба да бидат запознаени со основни мрежи, како што се LAN, интернет, безбедност и IP протоколи.

Траење на курсот Времетраење: 2 дена

на Син Грб сертифициран PacketShaper Администратор (BCPSA) курс обезбедува ефективна мешавина од оперативна теорија и раце на вежби базирани на перформанси. Таа опфаќа:

 • Семејство на производи од сино палто
 • Син палто пакети
 • Лиценцирање на PacketShaper
 • Иницијална конфигурација на пакети
 • Пакетот GUI и CLI
 • Разбирање на апликации на мрежата
 • Анализа на апликации на мрежата
 • Контролирање на апликации на мрежата
 • лист
 • политики
 • Одржување на PacketShaper
 • Сино капутско небо

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
Поврзани клучни зборови