типонлајн курс
РЕГИСТАР

Контакт

Полињата означени со * се бара

 

Blue Coat Director

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

ДИРЕКТОР ЗА БЛАН ПЛАТ

Директорот на Blue Coat Director е наменет за IT мрежни професионалци кои сакаат да ги совладаат основите на Blue Coat Director. По завршувањето на овој курс, студентите ќе разберат: Како да го инсталирате и конфигурирате директорот Како директор работи со други производи од ситен грб Како да го задржите директорот Овој курс ќе ги научи студентите како да инсталираат, конфигурираат и работат со директорот.

целната публика

 • ИТ мрежа и професионалци за безбедност со одговорности за инсталирање и администрирање на директорот со цел да управуваат со Blue Coat ProxySG апарати во нивната мрежа.

Предуслови

 • Завршување на курс за сертификација на Blue Coat Certified ProxySG Professional (BCCPP).

Времетраење на курсот: 1 ден

 • Вовед во директорот на Blue Coat
 • Директор Архитектура
 • Конфигурација на режисер
 • Административен директор
 • Додавање и регистрирање уреди
 • Директор на подготвеност
 • Конфигурација на уредот и управување
 • Модул за синхронизација на содржини Управување со содржината

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
КЛУЧНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОЧЕТНА ПОСТАПКА

 • Директор на синиот грб во Гургаон
 • Blue Coat директор сертификација цена во Gurgaon
 • Институт за сино грб директор во gurgaon
 • Директорот на Blue Coat во Гургаон
 • Blue Coat директор сертификација во Gurgaon
 • Директор на сино грб во Гургаон
 • Најдобар сино грб директор за обука на интернет
 • Директор на синиот грб