типОбука во училница
РЕГИСТАР
Blue Coat Reporter

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

БЛУ ГАЛЕРИЈА

Курсот за Blue Coat Reporter е наменет за IT мрежи и професионалци за безбедност кои сакаат да ги совладаат основите на Blue Coat Reporter. По завршувањето на овој курс, ќе разберете: Како да инсталирате и конфигурирате Репортер Како Репортер работи со Blue Coat ProxySG за обработка на дневници за пристап Како да генерирате извештаи со користење на различни функции на Reporter Како да инсталирате и конфигурирате Reporter Како Репортер работи со Blue Coat ProxySG за обработка дневници за пристап Како да генерирате извештаи со користење на различни функции на Репортер.

целната публика

 • ИТ мрежа професионалци со одговорности за инсталација и администрирање на Репортер, со цел да управуваат со Blue Coat ProxySG апарати и да ги анализираат дневниците за пристап во нивната мрежа.

Предуслови

 • Завршување на курс за сертифицирање на Blue Coat Certified ProxySG Администратор (BCCPA).
 • Дополнително, учениците треба да имаат напредно познавање на мрежното поврзување и да бидат запознаени со концептите за пристапување на пристап.

Course Outline Duration: 1 Day

Курсот за известувачи за сини капути е наменет за учениците кои сакаат да го користат Репортер во нивната организација и да научат како може да биде од помош во анализата на дневниците за пристап. Исто така, ќе се покријат Reporter систем архитектура да им даде на студентите подобро разбирање на компонентите на Reporter. Курсот ќе заврши со дискусија за распоредување на Репортер во локални и глобални средини за известување, давајќи им можност на учениците за тоа како Репортер може да се користи во широк опсег на ситуации.

 • Вовед во "Blue Coat Reporter"
 • Лог датотеки
 • Извештаи
 • Администрација на новинарите
 • WebAPI
 • Најдобри практики
 • Репортер кориснички интерфејс
 • Контрола на пристап

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.