типОбука во училница
РЕГИСТАР

Контакт

Полињата означени со * се бара

 

Checkpoint Certified Security Administrator R80

Сертификат за проверка на проверка на точката R80 и курсот за сертификација

Преглед

Предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Сертификат за безбедност на R80 за проверка на проверка на точка RXNUMX

Проверете ја администрацијата за безбедност на R80 обезбедува разбирање на основните концепти и вештини неопходни за конфигурирање на Check Point Security Gateway и софтвер за управување со софтверски сечила. Во текот на овој курс, ќе конфигурирате Политика за безбедност и ќе научите за управување и следење на безбедна мрежа, надградба и конфигурирање на безбедност портал и спроведување на виртуелна приватна мрежа.

Предуслови за проверка на сертифициран безбедносен администратор R80 сертификација

Лицата кои го посетуваат овој курс треба да имаат општо познавање на TCP / IP, и работно познавање на Windows, UNIX, мрежна технологија и интернет.

Траење на курсот Времетраење: 3 дена

 • Модул 1: Вовед во архитектура на проверка на поени
 • Модул 2: Управување со безбедносната политика
 • Модул 3: Проверете ги безбедносните решенија
 • Модул 4: сообраќајна видливост
 • Модул 5: Основни концепти на VPN
 • Модул 6: Управување со пристапот на корисникот
 • Модул 7: Работа со кластер XL
 • Модул 8: имплементација на задачите на администраторот
 • Модул 9: извештаи за SmartEvent

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
КЛУЧНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОЧЕТНА ПОСТАПКА

 • Обука за сертифициран безбедносен администратор R80 во Гургаон
 • Checkpoint сертифициран безбедност администратор R80 сертификација цена во Gurgaon
 • Институт за проверка точка сертифициран безбедност Администратор R80 во gurgaon
 • Checkpoint Certified Security Administrator R80 во Гургаон
 • Checkpoint сертифициран безбедност администратор R80 сертификација во Gurgaon
 • Проверете точка сертифициран безбедност администратор R80 разбира во Гургаон
 • Најдобар контролен пункт сертифициран безбедност администратор R80 обука онлајн
 • Обука за сертифициран безбедносен администратор на R80 на Check Point