Cyberoam сертифицирана мрежа и безбедност експерт

Cyberoam сертифицирана мрежа и безбедност експерт за обука курс и сертификација

Преглед

Предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Cyberoam сертифицирана мрежа и безбедност експерт за обука курс

CCNSE сертификација курс е наменета за CCNSP-сертифицирани професионалци да ја унапредат својата кариера. Тоа им обезбедува експертиза во имплементирањето на безбедноста на Cyberoam во сложени сценарија за мрежи на претпријатија. Учесниците во курсот ќе научат за напредно дебагирање и смена на проблеми прашања и продлабочување на нивното разбирање на идентитет-базирана архитектура на Киберoam ОУЗ. Рацете на лабораторија сесии им овозможи на учесниците да се здобијат со директна изложеност на настани кои се случуваат во Cyberoam инсталација на претпријатие, инсталација на производот, интеграција во мрежа, конфигурација за различни функции на Cyberoam како што се анти-вирус, анти-спам, филтрирање на содржини, VPN, IPS, висока достапност итн. и прашања за поддршка / решавање проблеми.

Предуслови за сертификат за Cyberoam Certified Network & Security Expert

  • CCNSP уверение со валиден статус на сертификација
  • Распоредот на Cyberoam има минимално распоредување на 10

Траење на курсот Времетраење: 3 дена

  • Модул-1: Cyberoam Architecture
  • Модул-2: Напредни и сложени сценарија за распоредување на производот
  • Модул-3: Напредна автентикација и политики базирани на идентитет
  • Модул-4: Напредни концепти и конфигурација на различни модули
  • Модул-5: Напредна VPN конфигурација за комплексни распоредувања
  • Модул-6: Висока достапност
  • Модул-7: Отстранување на проблеми и дебагирање

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти