типОбука во училница
време3 денови
РЕГИСТАР

ПОЖАРНИК 8.0 ДЕБОГ И ВЛАДЕЕЊЕ (EDU-311)

Firewall 8.0 - Отстранување и отстранување на проблеми за обука и сертификација

FIREWALL 8.0 - ДЕБОГ И ВЛАДЕЕЊЕ (EDU-311)

Опис

Публика и предуслови

сертификација

Firewall 8.0 - Отстранување и отстранување на проблеми за обука

Овој курс ќе го подобри разбирањето на студентот за тоа како да ја смените целата линија на Пало Алто Мрежи заштитни ѕидови на следната генерација. Студентите ќе добијат практично искуство за решавање на проблеми во безбедноста, вмрежувањето, превенцијата на заканите, регистрирањето и известувањето на оперативниот систем Palo Alto Networks PAN-OS. По завршувањето на оваа класа, студентите ќе имаат во-длабочината на знаење за тоа како да се решат проблемите со видливоста и контролата над апликациите, корисниците и содржината

Предуслови за Firewall 8.0 - Отстранување грешки и отстранување проблеми

  • Завршување на PAN 201 & 205
  • Во-длабочината на знаење на безбедност концепти
  • Работно искуство на уредите на Пало Алто

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
Дел 1Методологија за отстранување грешки
Дел 2Платформа споредби при решавање на проблеми
Дел 3Тек Логика
Дел 4Администрација суспендирање на проблеми
Дел 5Слој 3Предушна грешка
Дел 6Справување со проблеми во политиката
Дел 7Отстранување на проблеми со кориснички ID
Дел 8VPN суспендирање на проблеми
Дел 9Глобална заштита на проблеми
Дел 10Справување со перформанси