типОбука во училница
РЕГИСТАР

FortiAnalyzer

FortiAnalyzer курс за обука и сертификација

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Курс за обука на FortiAnalyzer

Во оваа класа, ќе научите како да го користите FortiAnalyzer. Ќе истражувате подесување, регистрирање на поддржани уреди и обезбедување комуникации, управување со дневници и архиви и конфигурирање на предефинирани и кориснички извештаи. Овој курс обезбедува солидно разбирање за тоа како да се интегрира FortiAnalyzer во вашата инфраструктура за информирање за мрежата.

Наменети публиката наОбука за FortiAnalyzer

на Курс на FortiAnalyzer е наменет за вмрежување и професионалци за безбедност кои се вклучени во секојдневното управување со FortiAnalyzer апаратот и FortiGate безбедносните информации. Ова ги вклучува мрежните менаџери и администраторите, меѓутоа, монтери, инженери за продажба, системи инженери, инженери за професионални услуги (претпродажба и пост-продажба) и професионалци за техничка поддршка, исто така, може да имаат корист од овој курс.

Предуслови за сертификација на FortiAnalyzer

  • NSE-4 Хартија-јас и хартија-II заврши

Времетраење на курсот: 1 ден

  • Модул-1: Преглед
  • Модул-2: Конфигурирање и администрација
  • Модул-3: Регистрација на уреди
  • Модул-4: Работа со логови и постигнувања
  • Модул-5: Извештаи

Ве молиме пишете ни на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контакт.


Осврти