типОбука во училница
време3 денови
РЕГИСТАР
Fortinet Кориснички курс за обука и сертификација

Fortinet Кориснички курс за обука и сертификација

Опис

Публика и предуслови

сертификација

Fortinet персонализирана обука

Fortinet е американска мултинационална корпорација со седиште во Саннивейл, Калифорнија. Се развива и пазари cybersecurity софтвер, апарати и услуги, како што се firewalls, анти-вирус, превенција на упад и безбедност на крајната точка, меѓу другите. Таа е четврта по големина компанија за мрежна безбедност по приходи.

Предуслови за курсот за Fortinet

Студентите треба да влезат во класата со основно разбирање за деловно вмрежување и безбедносни прашања

За повеќе информации контактирајте не.