типОбука во училница
РЕГИСТАР

Сертифициран инженер на KEMP

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Сертифициран инженер на KEMP

Програмата LoadMaster Online Training е дизајнирана да ви помогне да дознаете за сите карактеристики, придобивки и технички детали за семејството на производите на KEMP и за мрежното опкружување во кое се распоредува LoadMaster.

Целна публика:

KEMP Certified Engineer Bootcamp е специјално наменет за мрежни инженери, KEMP препродавачи / партнери кои се вклучени во дизајнот, распоредувањето или администрирањето / техничката поддршка на LoadMaster апаратите и софтверот.

предуслови:

 • Силно познавање на TCP / IP Suite
 • Основно мрежно знаење

Траење на курсот Времетраење: 2 дена

 • Вовед во КЕМП технологии
 • Големината
 • Поддршка за апликација
 • Почетна инсталација
 • Распоред и истрајност
 • Конфигурирање на виртуелни услуги
 • Здравствени проверки
 • топологија
 • Шаблони
 • Смена на проблеми
 • управување со
 • SSL Offloading
 • Напредни конфигурации
 • Најдобри практики
 • Висока достапност
 • Балансирање на повеќе странични оптоварувања (GEO)
 • Сценарија за распоредување
 • надградба на фирмверот

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти