типОбука во училница
време5 Days ``
РЕГИСТАР

Контакт

Полињата означени со * се бара

MCSE пораки со Office 365

MCSE пораки со Office 365 обука и сертификација на курсот

Опис

Публика и предуслови

сертификација

MCSE пораки со Office 365 курс за обука

MCSE пораки со Office 365 Курсот ја потврдува вашата способност да се зголеми флексибилноста и продуктивноста, да се намали загуба на податоци, и да ја подобри безбедноста на податоците за вашата организација користејќи Office 365. По завршувањето на овој курс, ќе можете да заработите MCSE: Пораки сертификација, која ќе ви помогне во квалификациите за позиција во администрација на компјутер и мрежни системи.

Цели на MCSE: Пораки со Office 365 обука

 • Конфигурирај го чувањето на серверите за поштенско сандаче
 • Креирај и конфигурира Базите на податоци за поштенските сандачиња
 • Дизајн и имплементирање на превенција на загуба на податоци
 • Изгради политики за адреси и списоци за Trey Research
 • Конфигурирај ги јавните папки за Trey Research
 • Конфигурирање на Outlook Web App
 • Конфигурирајте и планирајте мобилни пораки
 • Конфигурирај и распореди Компоненти за обединети пораки
 • Планирајте ја распоредната фаза за да се осигурате дека оваа фаза започнува правилно

Наменети публика од MCSE пораки со Office 365 курс

Овој курс е најсоодветен за ИТ генералистите, консултантите, ИТ професионалците и експертските служби за помош.

Предуслови за MCSE пораки со Office 365 сертификација

Windows сервер, SharePoint 2013, Lync 2013, Приватен Облак.

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
КЛУЧНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОЧЕТНА ПОСТАПКА

 • MCSE пораки со Office 365 обука во Гургаон
 • MCSE пораки со канцеларија 365 сертификација цена во Gurgaon
 • Институт за MCSE пораки со Office 365 во Гургаон
 • MCSE пораки со Office 365 во Гургаон
 • MCSE пораки со Office 365 сертификација во Gurgaon
 • MCSE пораки со Office 365 разбира во Гургаон
 • Најдобра MCSE пораки со Office 365 обука онлајн
 • MCSE пораки со Office 365 обука