типОбука во училница
време2 денови
РЕГИСТАР

PANORAMA 8.0

Панорама 8.0 Управување со курсеви за обука на повеќе од еден заштитен ѕид и сертификација

Опис

Публика и предуслови

сертификација

Панорама 8.0 Управувајте со курсот за обука на Multilple Firewall

Овој курс обезбедува детално познавање за тоа како да го конфигурирате и управуваат со нивниот Пано Алто Мрежи Панорама Сервер за управување. По завршувањето на овој курс, администраторите ќе го разберат Улогата на панорама серверот во управувањето и обезбедувањето на нивната севкупна мрежа. Мрежните професионалци ќе научат да го користат агрегираното известување на Панорама за да им обезбедат холистички поглед на мрежата на Пало Алто Мрежи заштитни ѕидови на следната генерација.

Предуслови за сертификација на Panorama 8.0

Завршување на PAN 201

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
Дел 1Преглед
Дел 2Почетна конфигурација
Дел 3Шаблони
Дел 4Групи на уреди
Дел 5Администрација
Дел 6Пријавување и известување
Дел 7Пријавете колекционери
Дел 8бизнис Континуитет