типОбука во училница
РЕГИСТАР

ППС-Пулс политика безбедна

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

ППС-Пулс политика безбедна

Овој тридневен курс обезбедува детално покривање на конфигурацијата на Pulse Policy Secure Solution. Студентите ќе работат со Pulse Policy Secure, SRX серијата на Gateway како заштитниот ѕид и ќе го конфигурираат обезбедениот пристап до мрежните ресурси. Клучни теми вклучуваат Пулс политика Безбедно распоредување, основна имплементација и елемент конфигурација. Студентите ќе имаат можност да ги применат своите знаења во неколку практични лаборатории.

предуслови:

 • Мрежни инженери
 • Специјалисти за техничка поддршка
 • Консултанти за имплементација

Траење на курсот Времетраење: 3 дена

 • Политички безбедни уреди
 • Почетна конфигурација
 • Рамката за управување со пристап
 • Кориснички улоги
 • Методи за пристап на клиенти
 • Извршување на огнениот ѕид
 • Слој 2 Спроведување
 • Заштита на крајната точка
 • Опции за автентикација
 • Управување и суспендирање на проблеми
 • Висока достапност
 • Виртуелизација
 • Интеграција на политиката на пулсот

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти