типОбука во училница
РЕГИСТАР
Radware Alteon Ниво 2

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Radware Alteon Ниво 2

Оваа напредна обука Alteon е за технички персонал вклучен во инсталацијата и одржувањето на прекинувачот Radware Alteon ADC, серијата 4 во серијата 8. Курсот ги разгледува самостоен баланс на оптоварување опфатен во курсот за основање (# 500-101) и продолжува со балансирање на оптоварување на Напредно содржина на серверот, транспарентен SLB и Глобален SLB. Покрај тоа, курсот опфаќа напредно поставување на SSL разтоварване, како и надградби на софтвер за ADC функции, напредно дебагирање и инсталација и конфигурација на Интелигентниот менаџмент на сообраќајот.

предуслови:

 • Успешно завршување на курсот за основање (# 500-101) или најмалку еден (1) година префрлување искуство за инсталација и одржување.

Траење на курсот Времетраење: 4 дена

 • Преглед за балансирање на оптоварување на серверот
 • Виртуелен рутер вишок преглед
 • 30.5 Новости
 • лабораторија
 • Глобално балансирање на оптоварување на серверот
 • Напреден слој 7 Load Balancing
 • Модификација на насловот
 • лабораторија
 • Кеширање и компресија
 • Транспарентно балансирање на оптоварување
 • Излезна SSL инспекција
 • лабораторија
 • Смена на проблеми
 • Напредно управување
 • Интелигентен менаџмент на сообраќајот и пропусниот опсег
 • лабораторија

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти