Рекаплан WAN200 Оптимизација Essentials

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Рекаплан WAN200 Оптимизација Essentials

Петдневниот курс WAN200 Optimization Essentials нуди вовед во Системот за оптимизација на речните корита (RiOS) со практично искуство во инсталирањето и конфигурацијата со употреба на речен раководител и интеграција на апаратот со централниот контролор на Челични глави, Steel Head Interceptor, и апарати за рециклирање на челични честички.

предуслови:

  • Силно меѓусебно знаење
  • Познавање на протоколи за рутирање
  • Разбирање на мрежниот дизајн и смена на проблеми
  • Основни познавања на администрацијата на оперативниот систем

Траење на курсот Времетраење: 5 дена

  • Модул-1: Уред за Steelhead
  • Модул-2: Централна конзола за управување
  • Модул-3: Steelhead Mobile
  • Модул-4: платформа за виртуелни услуги
  • Модул-5: Гранит

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти
Поврзани клучни зборови