типОбука во училница
РЕГИСТАР

Тренд микро длабоко откритие

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Тренд микро длабоко откритие

Во овој курс, ќе научите како да користите Trend Micro Deep Discovery Inspector. Овој курс обезбедува информации за основната архитектура, сценарија за распоредување, опции за инсталација, конфигурација и администрација и детали за решавање проблеми кои администраторот треба да ги знае за успешна имплементација и долгорочно одржување.

предуслови:

 • Windows 2003 / 2008 / 2012 / 7 / 8 сервери и клиенти
 • Firewalls, WAFs, пакети Инспекција уреди
 • Општо разбирање на малициозен софтвер

Траење на курсот Времетраење: 2 дена

 • Преглед
 • Архитектура
 • Инсталација и конфигурација
 • Технологии за откривање на опасност
 • Виртуелен аналитичар
 • Виртуелен аналитичар
 • Дневници и извештаи
 • C & C Ретро скенирање
 • Syslog

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти