типОбука во училница
РЕГИСТАР

Тренд микро длабоко безбедност скенирање

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

Тренд микро длабоко безбедност скенирање

Во овој курс, ќе научите како да користите Trend Micro Deep Security. Овој курс обезбедува информации за основната архитектура, сценарија за распоредување, опции за инсталација, конфигурација и администрација и детали за решавање на проблеми кои мрежниот администратор треба да ги знае за успешна имплементација и долгорочно одржување.

предуслови:

 • Windows 2003 / 2008 / 2012 / XP / 7 / 8 сервери и клиенти
 • Firewalls, WAFs, пакети Инспекција уреди
 • Microsoft Internet Information Server (IIS), Apache
 • Техники и технологии за виртуелизација

Траење на курсот Времетраење: 3 дена

 • Модул 1: Преглед на предметот
 • Модул 2: Преглед на производот
 • Модул 3: Инсталација
 • Модул 4: производ во длабочина
 • Модул 5: Управување со крајните точки
 • Модул 6: Политики
 • Модул 7: Анти-Malware
 • Модул 8: Веб репутација
 • Модул 9: Firewall
 • Модул 10: Превенција на упад
 • Модул 11: Мониторинг на интегритетот
 • Модул 12: Пријави инспекција
 • Модул 13: Мулти-закуп

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти