типОбука во училница
РЕГИСТАР

ТРИТОН АП-ПОДАТОЦИ Администраторски курс

Преглед

Публика и предуслови

Преглед на курсот

Распоред и такси

сертификација

ТРИТОН АП-ПОДАТОЦИ Администраторски курс

Во овој курс ќе научите како да тестирате постоечки распоредување, како да администрирате политики и извештаи, да ги решавате инцидентите и крајните точки, да го надградувате и управувате со AP-DATA системот. Ќе развиете вештини за креирање на политики за податоци, градење сопствени класификатори и користење на предефинирани политики, управување со инциденти, известување и системска архитектура и одржување.

предуслови:

 • Силно познавање на TCP / IP сопствена
 • Знаење од заштитен ѕид

Траење на курсот Времетраење: 2 дена

 • Модули
  • Пресретнување со AP-WEB и AP-EMAIL
  • Прислушување сообраќај со Заштитник
  • Откривање со AP-DATA сервери
  • Трансакциски животен циклус
 • политики
  • Методологија за креирање политики на DLP
  • Едноставни класификатори
  • Скрипти и предефинирани класификатори
  • Земање отпечатоци и ML
 • Корисници и крајни точки
  • Крајна точка на податоци
  • Инциденти и известување
  • Напреден работен тек на инцидентот
  • Делегирани администратори
  • Прилагодено дејство
 • Одржување
  • Висока достапност на AP-DATA Manager
  • управување со ресурси
  • Сигнали, системски настани
  • Надградби

Ве молиме да ни пишете на info@itstechschool.com и контактирајте не на + 91-9870480053 за цената на курсот и трошоците за сертификација, распоредот и локацијата

Испушти го барањето

За повеќе информации љубезно Контактирајте не.


Осврти